به گزارش ایکنا، باقری، بازدار و اسماعیلی، کارشناسان دینی در نشست علمی با موضوع تقویت عادات مثبت در ماه مبارک رمضان که به همت مجتمع بینالمللی حوزههای علمیه در سی و دومین نمایشگاه بین اللمللی قرآن برگزار شد به اهمیت اعمالی که باید در ماه مبارک رمضان انجام شود پرداختند.
اسماعیلی بهطور کلی بر اهمیت ارتقای معنویت و اخلاق در ماه رمضان تأکید و بیان کرد: در این ماه، خداوند شرایطی فراهم میآورد که مسلمانان بهراحتی میتوانند به دعا، نماز و تلاوت قرآن پرداخته و از بدیها دوری کنند. اگر فردی تصمیم بگیرد از این فرصت استفاده کند، میتواند عادات مثبت جدیدی را در زندگی خود ایجاد کند.
بازدار نیز در این نشست به اهمیت دستورات و واجبات ماه رمضان اشاره کرد. وی این ماه را، فرصتی مناسب برای پرورش عادات مثبت برای مسلمانان تلقی کرد و با تأکید بر خوردن غذا با خانواده، بهویژه در سحر و افطار، این عمل را فرصتی برای تقویت روابط خانوادگی دانست. همچنین، وی از اهمیت نماز اول وقت سخن گفت و خواندن نماز در اول وقت را یکی از سفارشات مورد تأکید در دستورات اسلامی دانست.
بازدار در انتهای سخنان خود به ساختار بخشیدن به زندگی روزمره اشاره و بیان کرد که ماه رمضان بهترین زمان برای ایجاد نظم و انضباط در زندگی است.
باقری نیز در این نشست به بیدار شدن قبل از طلوع فجر اشاره کرده و آن را فرصتی برای تعالی معنوی دانست. وی گفت عبادت در ساعاتی قبل از فجر در آیات و روایات اسلامی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و ماه رمضان این امکان را فراهم میکند که افراد به این عادت معنوی دست یابند.
همچنین، وی درباره تعالی در درجات معنوی و روزهداری صحبت کرد و گفت که روزه در ماه رمضان تنها محدود به ترک خوردن و آشامیدن نیست، بلکه فرصتی برای اعتلای اخلاق و دوری از گناهان نیز فراهم میآید.
انتهای پیام