
رحیم قربانی؛ مسئول
سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در گفتوگو با خبرنگار ایکنا با اشاره به اینکه در سال گذشته 29 نوبت دیدار با خانوادههای شهدای قرآنی صورت گرفت، گفت: طی بالغ بر ده سال از برگزاری مجموعه برنامههایی که کمیته شهدای قرآنی این سازمان اقدام به برگزاری آن کرد و از جمله مهمترین آنها، دیدار هفتگی با خانواده شهدای قرآنی بود، به تجربیات گرانسنگی دست پیدا کردیم که بنا داریم این تجربیات را در سال جدید با سایر شهرها و استانها به اشتراک گذشته و به ایشان منتقل کنیم تا فعالان قرآنی مناطقی خارج از تهران نیز دست به اقدامات مشابهی بزنند.
وی گفت: تاکنون روال به این شکل بوده است که کمیته شهدای قرآنی سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ با مشارکت و همراهی اعضای این کمیته که نمایندگانی از نهادها و سازمانهای قرآنی مختلف بودند، توفیق دیدار با خانواده شهدای قرآنی را پیدا میکرد اما زین پس میتوان این مسئولیت را به برخی از مؤسسات که زمینه برگزاری این دیدارها را به شکل مستقل دارند، محول کرد تا براساس اهدافی که سازمان دنبال میکند، شخصاً مقدمات برگزاری دیدارهای هفتگی با خانواده شهدای قرآنی را سامان دهند.
مسئول سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ تصریح کرد: تا به اینجا تقریباً در سطح تهران اکثر شهدای قرآنی که میشد سراغی از آنها گرفته شود، شناسایی شدهاند و البته باید درصدی را که ممکن است باقی مانده باشند به حساب آن گذاشت که از سوی هر یک از اساتید و فعالان قرآنی که معرف آنها بودهاند، اطلاعاتی دقیق و قابل پیگیری ارائه نشده و لذا با این سطح از اطلاعات وقتی که مثلاً از بنیاد شهید استعلامات لازم را به عمل میآوریم، نتیجهای حاصل نمیشود.
قربانی در ادامه افزود: از جمله مهمترین اقداماتی که قصد داریم آن را در سال جدید به سرانجامی قابل قبول برسانیم شناسایی و تکمیل اطلاعات شهدای قرآنی هم در تهران و هم در سایر استانهاست؛ از جمله مهمترین اهداف این کار، زمینهسازی برای برگزاری یادوارههای شهدای قرآنی در استانهاست تا به این واسطه به مرور و تدریجاً به سمت برگزاری کنگره ملی شهدای قرآنی که درصدد دریافت مصوبه آن هستیم و در سال جدید برنامهریزیهای نهایی آن صورت خواهد گرفت، به پیش برویم.
این فعال قرآنی با اشاره به این اغلب شناسایی و اغلب دیدارها با خانواده شهدای قرآنی طی این سالها معطوف به شهدای دوران دفاع مقدس، مدافع حرم و مدافع امنیت بوده است، تأکید کرد: تعدادی از شهدای قرآنی مدافع سلامت هم شناسایی شدند، در شناسایی شهدای قرآنی فراجا نیز تا حدود زیادی اقداماتی انجام شده است و طی ارتباط با دوستان در ارتش جمهوری اسلامی از آنها خواستهایم تا آن دسته از شهدای قرآنی را که تاکنون ناشناس ماندهاند به ما معرفی کنند.
مسئول سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در ادامه گفت: در کنار شناسایی و تکمیل بانک شهدای قرآنی که برنامهریزی برای دیدار با خانواده آنها صورت میگیرد از جمله دیگر اقدامات کمیته شهدای قرآنی، تولید اقلامی همچون ساخت قطعات از صوت تلاوت شهدا و مجموعه از تلاوت شهدای قرآنی است که البته متأسفانه بسیاری از آنها نیز از بین رفته، در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تولید فیلمهای مستند از زندگی شهدای قرآنی از جمله کارهای مهمی است که طی این چند سال پیگیر آن بودهایم، گفت: همچنان تعدادی از شهدای شاخص قرآنی هستند که مستندی برای آنها تولید نشده که با تکمیل اطلاعات و به دست آوردن تصاویر آرشیوی از آنها مستند آیشان نیز در قالب مجموعه مستندهای «سورههای سرخ» در روند تولید قرار خواهد گرفت.
قربانی در پایان گفت: قصد داریم در سال جدید وارد شاخههای دیگری از شهدای قرآنی شویم. به طور مال در جستجوی شهدای قرآنی عرصه هنر، پژوهش و... هستیم تا با شناسایی و جمعآوری اطلاعات در مورد آنها، بیش از پیش مردم را نسبت به خدماتی که این شهدا به انجام رساندند، آشنا کنیم.
آزاده حاجیغلامی
انتهای پیام