به گزارش ایکنا، آمار تعداد دارالقرآنهای سازمان بسیج مستضعفین در سراسر کشور و نیز تعداد مراکز فعال در هر استان منتشر شد.
بر اساس آمار منتشر شده تعداد دارالقرآنهای سازمان بسیج مستضعفین در سراسر کشور به ۳۱۰ مرکز رسیده است. در این بین استان خراسان رضوی با ۳۷ دارالقرآن بیشترین تعداد را در بین استانها دارد.
همچنین استانهای فارس با ۲۳، اصفهان و خوزستان با ۲۱ و گیلان با ۱۹ دارالقرآن، چهار استان با تعداد بالای مراکز هستند. استان تهران نیز دارای ۱۵ دارالقرآن است.
استانهای لرستان و گلستان با دو دارالقرآن، زنجان و ایلام با سه دارالقرآن و قم و کرمانشاه نیز با چهار دارالقرآن کمترین تعداد این مراکز را در سراسر کشور دارند.
اضافه شدن ظرفیت آموزش قرآن کریم به زمینههای آموزشی کشور، اضافه شدن ظرفیت به فضای آموزش قرآنی کشور، اشتغال مدرسان قرآن و ایجاد ظرفیت برای تربیت مربی قرآن در طول سال از جمله دستاوردهای این دارالقرآنها خواهد بود.
راهاندازی ۵۰۰ دارالقرآن در سراسر کشور از جمله اهداف سازمان بسیج مستضعفین در حوزه قرآنی است.
صدیقه صادقین
انتهای پیام