به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز، فراخوان علمی ﺳﯽ ﻭ ﺩﻭﻣﯿﻦ ﺍﺟﻼﺱ ﺳﺮﺍﺳﺮﯼ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﻧﻤﺎﺯ منتشر شد. ستاد اقامه نماز در نظر دارد ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻌﺎﻧﺖ ﺍﺯ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺣﮑﯿﻢ سی و دومین اجلاس سراسری اقامه نماز را ﺩﺭ سال جاری با موضوع «اقامه نماز، مادران، فرزندان و فناوریهای نوین و راهبردی» با مشارکت اهل فن و دستگاههای اجرایی در حوزه خانواده و ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ و ارتباطات برگزار کند به این امید که این رویداد پر اهمیت دستمایه ای برای تولید علم و ارائه طریق و بحث و تبادل نظر توسط اندیشمندان و فعالان و صاحب نظران قرار گیرد و از این رهگذر پس از انجام مطالعات کارشناسی و تدوین راهکارها، زمینه تحول در حرکت اقامه نماز آینده سازان این مرز و بوم موحد پرور فراهم شود.
مخاطبان این فراخوان شامل محققان، صاحبنظران، استادان حوزههای علمیه و دانشگاهها، فرهنگیان، متخصصان فناوریهای نوین و راهبردی و شرکتهای دانشبنیان و دستگاههای اجرایی نقشآفرین در حوزه خانواده و فناوری اطلاعات و ارتباطات و بانوان صاحب نظر و پژوهشگر هستند.
همچنین، محورهای این فراخوان شامل «فرصتها و تهدیدهای زیست فناورانه در تربیت دینی فرزندان»،
«نقش مادران به منزله معماران فرهنگ نماز در تربیت دینی فرزندان با توجه به فرصتها و تهدیدهای ناشی از فناوری نوین»، «نقش خانواده در آموختن روش بهرهبرداری درست از فناوریهای نوین براساس یافتههای روانشناختی و جامعهشناختی»، «تأملی در بایدها و نبایدها و راهکارهای ویژه برای مادران شاغل در تربیت دینی فرزندان با استفاده از فرصتهای فناوران» و «کاوشی در ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻋﺒﺎﺩﯼ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺑﺎ ﺍﻟﻬﺎﻡ ﺍﺯ ﺭﻭﺵﻫﺎ ﻭ ﺁﻣﻮﺯﻩﻫﺎﯼ ﻗﺮﺁﻥ ﻭ ﺳﻨﺖ ﻭ ﻋﺘﺮﺕ ﻭ ﺳﯿﺮﻩ ﻋﺎﻟﻤﺎﻥ بزرگ در عصر ارتباطات» است.
«شناخت فرصتهای و تهدیدهای برخاسته از رواج فناورهای نوین و رسالت برنامه آموزشی و کتب درسی و معلمان و مادران برای تبدیل تهدیدها به فرصتهای سازنده»، «توسعه و ترویج فرهنگ نماز با فرصت های فناوریهای ارتباطات و اطلاعات»، «راههای آموزش معارف و فلسفه و اسرار نماز به مادران جوان به کمک فناوریهای نوین»، «روشهای آموزش مهارت نماز از طریق محافل خانگی و مجالس دینی بانوان به صورت حضوری و مجازی»، «راهکارهای توسعه سواد رسانهای با تمرکز بر آموزش معارف نماز و پرورش بینش توحیدی نسل نو»، «راههای آموزش معارف نماز به کمک فناوریهای نوین به دختران ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ، ﻣﺪرسه ، ﻣﺴﺠﺪ و مراکز آموزش عالی با ﻣﺸﺎﺭﮐﺖ نهادهای ذیربط»، «نقش خانواده در مهار آثار منفی جهانی سازی با تمرکز بر تربیت دینی و عبادی فرزندان» و «رسالت شرکتهای دانشبنیان و مراکز علمی و متولیان فناوریهای نو در تولید نرمافزارهای کارآمد با رویکرد عبادی و معنوی» از دیگر محورهای این فراخوان است.
«بازسازی شخصیت متعالی دینی معنوی آینده سازان در عصر رشد فناوریهای نوین»، «رساﻟﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﻭ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻭ ﻣﺴﺠﺪ از طریق به کارگیری فناوری های نوین در ﭘﺎﺳﺨﮕﻮﯾﯽ ﺑﻪ ﺷﺒﻬﺎﺕ ﺩﯾﻨﯽ ﻭ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﻧﻤﺎﺯ ﺩﺭروند پرورش فکری ﻧﺴﻞ ﻧﻮ با تکیه بر دستاوردهای علمی و حوزوی»، «رسالت مادران در تعلیم اذکار و آداب و آثار و فلسفه ﻧﻤﺎﺯ ﺑﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﺑﺰﺍﺭ ﻫﻨﺮﯼ ﻭ ﺍﺩﺑﯽ ﻭ ﺷﻌﺮ ﻭ ﻗﺼﻪ»، «نقش بازیهای تربیتی و تلفیقی فناورانه در شخصیت سازی متعالی دینی نسل نو»، «جایگاه انجمن اولیا و ﻣﺮﺑﯿﺎﻥ ﻭ ﻧﻘﺶ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﺭ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﺗﻔﮑﺮ ﻋﺒﺎﺩﯼ ﻭ ﺗﺴﻬﯿﻞ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﺩﺭ ﻣﺪﺍﺭﺱ»، «نقش و رسالت نهادهای فرهنگی، تربیتی و تبلیغی و دانشبنیان در ایجاد یا توسعه زیرساختها و محصولات فناورانه و محتواهای نمازی در شکوفایی شخصیت اجتماعی و دینی آیندهسازان» و «راههای ایجاد دانش و بینش رسانهای در آیندهسازان با تمرکز بر بسط جهانبینی توحیدی به کمک خانه و مدرسه» از دیگر محورهای فراخوان سی و دومین اجلاس سراسری نماز است.
مقالات علمی، پوستر و اینفوگرافی، تجربه زیسته و سایر تألیفات و تحقیقات مرتبط قالبهای ارائه آثار به این فراخوان هستند. همچنین، اطلاعات تکمیلی و شرایط عمومی و اختصاصی از طریق درگاه اجلاس و نشانیهای اعلام شده در بخش راههای ارتباطی قابل مشاهده است.
مهلت ارسال آثار به این فراخوان از دهم اردیبهشت تا پایان مردادماه سال جاری بوده و علاقهمندان میتوانند برای ثبت نام و ارسال آثار خود از طریق سامانه noor.namaz.ir اقدام کنند. همچنین، نتایج بررسی آثار روز ۱۵ مهرماه سال جاری از طریق پایگاه اطلاع رسانی ستاد اقامه نماز به نشانی www.namaz.ir اعلام خواهد شد.
تجلیل از صاحبان مقالات برتر و ارائه منتخب مقالات در صحن علنی اجلاس، اختصاص جایزه نقدی به همراه لوح تقدیر به صاحبان آثار برگزیده، ارائه آثار برگزیده در پنلهای تخصصی اجلاس و نمایش آثار به صورت پوستر در نمایشگاه جنبی اجلاس، (اصالت علمی تالیفات و تحقیقات مورد تاکید است . به کلیه شرکت کنندگان گواهی حضور در فراخوان اعطاء خواهد شد) و اعطای گواهی حضور در فراخوان به کلیه شرکتکنندگان از جمله جوایز این فراخوان خواهد بود.
انتهای پیام