کد خبر: 4281166
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۹

درخواست برای تحقیق درباره حمله به دو زن مسلمان در منهتن

شورای روابط آمریکایی اسلامی (CAIR) از پلیس این کشور خواست تا آزار و اذیت دو زن مسلمان با حجاب در نیویورک را به عنوان یک جرم احتمالی ناشی از نفرت بررسی کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از شورای روابط آمریکایی اسلامی (CAIR)، این شورا از مقامات اجرای قانون این کشور خواست تا آزار و اذیت دو زن مسلمان با حجاب در نیویورک را به عنوان یک جرم احتمالی ناشی از نفرت بررسی کنند.

شعبه نیویورک شورای روابط آمریکایی-اسلامی (CAIR-NY) روز چهارشنبه این درخواست را مطرح کرد.

اوایل این هفته، دو زن مسلمان که روسری و چفیه بر سر داشتند در حال قدم زدن در خیابان مدیسون نیویورک بودند. یک ویدئو نشان داد که زنی  عمداً یکی از مسلمانان را هنگام عبور از کنارش هل می‌دهد. سپس آنها وارد مشاجره لفظی شدند و ظاهراً شنیده شد که فرد مهاجم با توهین به آنها می‌گوید: چرا صورتتان را نمی‌بینیم.

 عفاف ناشر، مدیر اجرایی CAIR-NY در بیانیه‌ای گفت: این حادثه نشان دهنده روند رو به رشد خصومت آشکار نسبت به هویت‌ اسلامی و فلسطینی است. هیچ کس نباید صرفاً به دلیل ظاهر یا نوع پوشش خود مورد آزار و اذیت یا هدف حمله فیزیکی قرار گیرد. همه نیویورکی‌ها به ویژه ساکنان جوامع اقلیت باید در فضاهای عمومی احساس امنیت کنند. ما از پلیس نیویورک و مقامات فدرال می‌خواهیم که این حادثه را به عنوان یک جرم احتمالی ناشی از نفرت بررسی کنند.

پس از آزار و اذیت زنان مسلمان در منهتن، تحقیقات در مورد جرایم ناشی از نفرت آغاز شد.

اوایل امسال، شورای روابط اسلامی آمریکا (CAIR) مستقر در واشنگتن دی سی، گزارش حقوق مدنی سال ۲۰۲۵ خود را با عنوان «سرکوب‌های خلاف قانون اساسی» منتشر کرد که نشان می‌دهد اسلام‌هراسی همچنان در سراسر کشور در بالاترین سطح خود قرار دارد.

CAIR اعلام کرد که تبعیض علیه کسانی که بر ضد نسل‌کشی و آپارتاید صحبت می‌کنند، عامل کلیدی در بسیاری از موارد بوده است.

 شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی (CAIR) افزایش ۷,۴ درصدی تبعیض و حملات علیه مسلمانان و عرب‌های آمریکایی‌ را در سال ۲۰۲۴ ثبت کرده است.

در گزارش سالانه این سازمان حقوق بشری با عنوان «سرکوب غیرقانونی» اشاره شده است که افزایش اسلام‌هراسی نتیجه جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و اعتراضات ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکایی است.

بر اساس این گزارش، دفاتر این شورا در سال ۲۰۲۴ بالغ بر ۸۶۵۸ مورد شکایت مربوط به تبعیض و نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان و اعراب را دریافت کردند که بالاترین رقم سالانه از زمان آغاز انتشار اطلاعات این سازمان در سال ۱۹۹۶ است.

انتهای پیام
captcha