کد خبر: 4282704
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۱
در جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی صورت گرفت

تأکید بر استقلال، ثبات و مرجعیت فرادستگاهی ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن

یکصد و چهل و سومین جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی با محوریت بررسی و تصویب چارچوب پیشنهادی برای قرارگاه‌های عملیاتی حفظ قرآن کریم برگزار شد. در این نشست، اعضاء ضمن بررسی ساختار جدید ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن با رویکرد «مدیریت قرارگاهی»، بر لزوم استقلال، ثبات و مرجعیت فرادستگاهی این ستاد تأکید کردند.

بررسی ساختار جدید ستاد ملی حفظ قرآن در مجمع مشورتی شورای توسعه + عکس

به گزارش ایکنا، یکصد و چهل و سومین جلسه مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ با دستور بررسی و تصویب چارچوب پیشنهادی برای قرارگاه‌های عملیاتی حفظ قرآن کریم برگزار شد.

در این جلسه، موضوع بازطراحی ساختار ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم با رویکرد «مدیریت قرارگاهی» مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس الگوی ارائه شده، ستاد جدید از سه لایه شامل «مرکز سیاست‌گذاری»، «مرکز پشتیبانی و هماهنگی» و «قرارگاه‌های عملیاتی مردمی و نهادی» تشکیل می‌شود.

در ساختار پیشنهادی، سه قرارگاه عملیاتی «مردمی»، «آموزش‌وپرورش» و «دستگاه‌های اجرایی» پیش‌بینی شده بود. با این حال، اعضای مجمع با تأکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های نهاد‌ها و دستگاه‌های دارای انگیزه، پیشنهاد دادند که پس از تعیین رئیس و دبیر ستاد، امکان اضافه شدن قرارگاه‌های جدید نیز فراهم شود.

پیش‌نویس ساختار جدید به تصویب نهایی نرسید، اما اعضاء با اجماع تأکید کردند که ستاد باید به عنوان یک قرارگاه مرکزی و مرجع سیاست‌گذاری فرادستگاهی اداره شود. دلیل اصلی این تأکید، تجربه‌های گذشته در استقرار ستاد در یک دستگاه خاص و وابستگی آن به مدیران اجرایی بود که موجب تزلزل در پیگیری مأموریت‌ها در صورت تغییر مسئولان می‌شد. به همین دلیل، اعضاء خواستار انتخاب رئیس و دبیری تمام‌وقت، متعهد و دارای شأن و قدرت فرادستگاهی شدند تا مسیر تحقق طرح ملی حفظ با ثبات و استمرار بیشتری طی شود.

در پایان جلسه، مقرر شد اعضای مجمع گزینه‌های پیشنهادی خود را برای تصدی ریاست و دبیری ستاد ارائه کنند تا پس از جمع‌بندی، فرآیند اجرایی تعییر ساختار ستاد آغاز شود.

معصومه امام‌وردی

انتهای پیام
captcha