کد خبر: 4284545
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
در فرهنگسرای رسانه

«روایت میدان؛ صدای صادق و بی‌واسطه مقاومت» برگزار شد

نشست «روایت میدان؛ صدای صادق و بی واسطه مقاومت» در بزرگداشت اولین سالروز شهادت شهیدان خدمت در فرهنگسرای رسانه تهران برگزار شد.

«روایت میدان؛ صدای صادق و بی‌واسطه مقاومت» برگزار شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، نشست «روایت میدان؛ صدای صادق و بی واسطه مقاومت» در بزرگداشت اولین سالروز شهادت شهیدان خدمت ویژه شهید حسین امیرعبداللهیان امروز شنبه سوم خرداد در محل فرهنگسرای رسانه در میان قبا تهران برگزار شد.

این نشست با حضور محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، حجت‌الاسلام امرودی، دبیرکل سازمان‌های مردم نهاد حامی قدس شریف و جمعی دیگر از مقامات و کارشناسان وزارت امور خارجه برگزار شد.

اسلامی در ابتدا با بیان اینکه شهید امیرعبداللهیان نشان داد که دیپلماسی و میدان یکی است، گفت: اصل هویت و ارزش هاست که تعیین می‌کند ما چگونه مسیرمان را انتخاب کنیم و برای منافع ملی یکپارچگی ایجاد کنیم. آنچه ایران دنبال می‌کند، این است که تراز و جایگاه ملت ایران شایسته باشد. خودش جهت گیری را تعیین می‌کند و براساس اهدافش حرکت می‌کند.

وی با بیان اینکه براساس اهداف و منافع ملی تصمیم می‌گیریم و حرکت می‌کنیم، افزود: با همه تحریم‌ها توانستیم مسیر رشد و تعالی را ادامه دهیم و هم تراز کشور‌های پیشرفته توانستیم در آن تراز‌ها قرار بگیریم و برای آنها باورکردنی نیست.

در ادامه این نشست سخنرانان به موضوعاتی نظیر توانمندی‌های ویژه شهید امیر عبداللهیان در پیوند دادن سه عرصه دیپلماسی، میدان و رسانه اشاره کرده و بر لزوم تبیین ویژگی‌های والای شخصیتی این شهید بزرگوار خدمت تاکید ورزیدند.

در پایان این نشست تابلوی نقاشی مینیاتوری از شهیدان خدمت شهید سید ابراهیم رئیسی، شهید امیر عبداللهیان در کنار شهید حاج قاسم سلیمانی تقدیم دختر گرامی شهید امیر عبداللهیان شد. همچنین از لوگوی مؤسسه فرهنگی هنری شهید امیر عبداللهیان رونمایی شد.

انتهای پیام
captcha