به گزارش ایکنا به نقل از CNN، فعالان و سازمانهای حقوق بشری ایمیلی را به اعضای کنگره ارسال کردند تا با حمایت از «قانون منع بمبگذاری» که هدف آن توقف ارسال سلاحهای آمریکایی به اسرائیل است، اقدام فوری برای توقف حمایت از جنایات جنگی جاری در غزه انجام دهند.
معترضان همچنین از اعضای کنگره خواستند که برای محافظت از تیم ناوگان آزادی (کشتی مادلین) اقدام فوری انجام دهند و تأکید کردند که رساندن غذا و دارو به غزه جرم نیست، بلکه یک وظیفه بشردوستانه است.
«دالیا رامیرز»، نماینده کنگره و بیش از 20 عضو دیگر، در تاریخ 5 ژوئن لایحه جدیدی را با عنوان «قانون منع بمبگذاری» به کنگره ارائه کردند.
این لایحه با هدف ممنوعیت فوری صادرات بمبهای ساخت آمریکا که در غزه استفاده میشوند، تدوین شده است. در صورت تصویب، این قانون انتقال سلاحهای تهاجمی به اسرائیل را ممنوع کرده و آن را ملزم به رعایت قوانین ایالات متحده و بینالمللی میکند.
گفتنی است، آمریکا از دیرباز حمایتهای نظامی، دیپلماتیک و مالی گستردهای را به اسرائیل ارائه کرده است. این حمایتها شامل فروش تسلیحات به اسرائیل، از جمله موشک، هواپیماهای جنگی، و تجهیزات دیگر است. در پاسخ به حمله حماس در 7 اکتبر و شروع جنگ غزه، آمریکا این حمایتها را تقویت کرد.
آمریکا به عنوان بزرگترین متحد رژیم صهیونیستی، طیف گستردهای از تجهیزات نظامی پیشرفته، از جمله موشکهای سیستم گنبد آهنین، بمبهای هدایت شونده دقیق، بالگردهای سنگین سی اچ ۵۳، بالگردهای آپاچی ای اچ ۶۴ و گلولههای توپخانه ۱۵۵ میلیمتری در کنار بمبهای سنگر شکن و خودروهای زرهی را به رژیم صهیونیستی ارسال کرده است.
به گفته شورای روابط خارجی که یک اندیشکده آمریکایی است، از سال ۱۹۴۶، واشنگتن بیش از ۳۱۰ میلیارد دلار کمک نظامی و اقتصادی به رژیم اسرائیل ارائه کرده است.
آمریکا و اسرائیل در سال ۲۰۱۶، یک قرارداد ۱۰ ساله کمک نظامی به ارزش ۳۸ میلیارد دلار امضا کردند که این قرارداد همچنان اجرا میشود.
طبق این قرارداد، آمریکا سالانه ۳.۸ میلیارد دلار برای تأمین مالی توانایی نظامی اسرائیل و دفاع موشکی آن اختصاص میدهد.
بر اساس گزارش مؤسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم، از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳، آمریکا ۶۹ درصد تسلیحات رژیم اسرائیل را تأمین کرده که تا ماه دسامبر ۲۰۲۳(دی ماه ۱۴۰۲)، آمریکا بیش از ۱۰ هزار تن سلاح به ارزش ۲.۴ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی تحویل داده بود.
این تعداد تا ماه آگوست سال ۲۰۲۴ (شهریور ۱۴۰۳) به ۵۰ هزار تن رسید که از طریق صدها هواپیما و کشتی حمل شد.
انتهای پیام