به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد بینالمللی غدیر، علیرضا امینی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد بینالمللی غدیر اظهار کرد: برای ایام ماه ذیالحجه و دهه امامت و ولایت تا روز مباهله، چندین کارگاه آموزشی غدیرشناسی در سه سطح تربیت تبیینگر غدیر و راویان غدیر و آشنایی با معارف نهجالبلاغه در کشور در حال برگزاری است.
وی افزود: بنیاد بینالمللی غدیر در طول سالهای اخیر با هدایت آیتالله حسینی قزوینی و همکاری اساتید مبرز و برجسته حوزه و دانشگاه و نیز مشارکت مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر(عج) و مدیریت حوزههای علمیه و وزارت علوم و تحقیقات، علاوه بر تشکیل شبکه متخصصان و مربیان غدیر و نهجالبلاغه، سه دوره آموزشی تربیت متخصص و تبیینگر غدیر در سطح ملی و به صورت متمرکز را در شهر قم برگزار کرده است.
امینی بیان کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده برای برگزاری سومین دوره ملی آموزشی تربیت متخصص غدیر، با اختصاص سهمیه 10 نفر برای هر استان از بین اساتید حوزه و دانشگاه ثبت نام صورت گرفته است که پس از گزینش نهایی، غدیرپژوهان واجد شرایط علمی در این دوره شرکت می کنند.
معاون آموزش و پژوهش بنیاد غدیر افزود: متخصصان و مربیان غدیر با هدف تبلیغ غدیر و برگزاری دورههای آموزشی غدیرشناسی به نقاط مختلف در داخل و خارج از کشور اعزام میشوند و در حال حاضر نیز بیش از 700 نفر از اساتید برجسته حوزههای علمیه و دانشگاههای معتبر کشور که این دورههای آموزشی را با موفقیت سپری کردهاند، در سراسر کشور در حال تدریس متون آموزشی غدیرشناسی و نهجالبلاغهشناسی هستند.
وی در ادامه اظهار کرد: در طول شش سال اخیر علاوه بر برگزاری دورههای عمومی آموزشی غدیرشناسی و آشنایی با مفاهیم گرانسنگ نهجالبلاغه برای اقشار مختلف اجتماعی، در زمینه آموزش بانوان، نوجوانان و جوانان راوی غدیر اقدامات مؤثری صورت پذیرفته است.
یادآور میشود، برنامههای آموزشی بنیاد بینالمللی غدیر به دو صورت مجازی و حضوری در حال برگزاری است که به غدیرپژوهان نیز پس از کسب نمره قبولی در آزمونهای مربوطه، مدارک معتبر اعطا میشود.
انتهای پیام