کد خبر: 4292190
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
میرزاجانی در گزارشی بیان کرد

۱۵ اقدام جامعه قرآنی در واکنش به جنگ تحمیلی؛ از قرارگاه قرآنی تا محافل سراسری

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی شورای عالی قرآن گزارشی از اقدامات جامعه قرآنی در طول جنگ تحمیلی دوازده روزه و دوران آتش‌بس را ارائه داد.

از تشکیل قرارگاه قرآنی تا برگزاری محافل سراسری قرآن

به گزارش ایکنا، محمدتقی میرزاجانی، معاون پژوهش و برنامه‌ریزی شورای عالی قرآن گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته از سوی جامعه قرآنی در طول حمله رژیم صهیونیستی به کشور، جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و دوران آتش‌بس را در اختیار ایکنا قرار داده که به شرح زیر است. 

«ایام شهادت سرور و سالار شهیدان را تسلیت عرض می‌کنم. همچنین نمایش افتخارآمیز مدافعان ایران مقتدر اسلامی در مقابله با جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار را هم تبریک می‌گویم.

در این روزها بعضی از دوستان متذکر شدند، در خصوص اقدامات جامعه قرآنی معطوف به جریانات اخیر، لازم است اطلاع‌رسانی مناسبی صورت گیرد. به همین منظور بنا شد بنده به نمایندگی از مجموعه‌های قرآنی گزارشی را به استحضار قرآنیان عزیز برسانم و برای این که مطالب را مختصر و مفید ارائه دهم، عناوین اقدامات تا این تاریخ را به صورت دسته‌بندی شده به عرض می‌رسانم.

۱ ـ بلافاصله بعد از حمله رژیم صهیونیستی به کشور برای افزایش انسجام و هم‌افزایی، برنامه‌ریزی بهتر و اثرگذاری بیشترِ اقدامات و فعالیت‌ها، «قرارگاه قرآنی» با مشارکت و همراهی مجموعه‌های فعال قرآنی کشور تشکیل شد که ان‌شاءالله مایه برکاتی خواهد بود.

۲ ـ تولیدات محتوایی قرآن‌محور که ضمن انتشار در فضای مجازی عمده آن از طریق صفحات و پیام‌رسان‌های مرتبط با طرح «آیه‌های زندگی»، «سفیران آیه‌ها» و «یاوران قرآن» در دسترس عموم قرار دارد.

۳ ـ اعلام موضع و همراهی اساتید و شخصیت‌های قرآنی در قالب کلیپ‌های تصویری یا مصاحبه با رسانه‌های مکتوب، دیداری و شنیداری به ویژه خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)

۴ ـ تهیه بسته‌ای از آیات و قطعات تلاوت مرتبط با جریانات اخیر و دعوت از قاریان محترم قرآن برای استفاده از این آیات در محافل و برنامه‌ها که به صورت جدی در حال اجراست.

۵ ـ صدور دو بیانیه تحلیلی و اعلام موضع جامعه قرآنی؛ بیانیه دوم پس از گذشت کمتر از دو روز، به امضای حدود شش هزار نفر از قرآنیان سراسر کشور رسیده است.

۶ ـ متمرکز کردن پویش‌های قرائت قرآن بر روی سوره مبارکه فتح

۷ ـ تمرکز شبکه‌های مختلف صداوسیما بر روی پخش تلاوت از سوره‌ها و آیات متناسب با شرایط موجود

۸ ـ اهتمام شبکه قرآن و معارف سیما به پخش برنامه‌های ترویجی و تحلیلی قرآنی مرتبط

۹ ـ حضور برخی کارشناسان قرآنی در برنامه‌های شبکه‌های مختلف صداوسیما جهت ارائه تحلیل‌های قرآنی

۱۰ ـ حضور روزانه چهره‌های قرآنی در بین بسیجیان حافظ امنیت در ایستگاه‌های ایست و بازرسی

۱۱ ـ برگزاری جلسات تبیینی با حضور فعالان قرآنی به صورت مجازی

۱۲ ـ سفر‌های استانی بعضی از اساتید جهت تبیین مبانی قرآنی اتفاقات اخیر در بین فعالان فرهنگی و قرآنی استان‌ها

۱۳ ـ تدارک تعداد قابل توجهی محفل قرآنی که به زودی در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

۱۴ ـ اقدام به تشکیل قرارگاه و شبکه فعالان قرآنی در استان‌ها

۱۵ ـ جهت‌دهی تخصیص بودجه قرآنی کشور با اولویت طرح و برنامه‌هایی که نسبت آنها با تقویت عزم و ایستادگی ملی در برابر استکبار جهانی پررنگ‌تر است.

در پایان، صادقانه عرض می‌کنم اقداماتی که به اختصار مورد اشاره قرار گرفت، در عین حال که امیدبخش است و ان‌شاءالله روز به روز با ارتقای کمی و کیفی همراه خواهد بود، اما به هیچ‌وجه کافی نیست.

به عنوان یک خادم کوچک قرآن اعتقاد دارم کنشگری جامعه پرافتخار قرآنی باید بیش از این‌ها باشد و قرآنی‌ها باید در عرصه‌های اجتماعی به عنوان پیشران و پیشرو عمل کنند. این نقش‌آفرینی محقق نمی‌شود، مگر اینکه ظرفیت‌های مردمی، مؤسسات و تشکل‌ها، اساتید، قاریان، حافظان، فعالان و هر فردی که انتسابی به قرآن دارد، به صورت خودجوش پای کار بیایند. 

ما در حال حاضر وسط یک جنگ تاریخ‌ساز هستیم، لذا باید آرایش جنگی داشته باشیم. هر فرد و مجموعه قرآنی می‌بایست در میدان باشد، تکلیفش را انجام دهد و منتظر ابلاغ فلان نهاد و دعوت فلان دستگاه نماند. به نظر می‌رسد وظیفه ما قرآنی‌ها این است که با اقتدا به رهبر عزیز قرآنی‌مان که بدون استثناء همه تحلیل‌ها و راهبری‌های ایشان مبتنی بر قرآن کریم است، تلاش کنیم به هر نحوی که می‌توانیم با زبان و منطق قرآن شرایط موجود را برای اطرافیان، شاگردان، همکاران و مخاطبان خود تبیین کنیم و امید به نصرت الهی و پیروزی قطعی جبهه حق را در فضای عمومی جامعه منتشر نماییم.»

انتهای پیام
captcha