به گزارش ایکنا، منابع صهیونیستی تأیید کردند که سه نظامی اسرائیلی در دو حادثه جداگانه در نوار غزه کشته شدهاند.
مبارزان مقاومت فلسطینی امروز جمعه با شلیک یک موشک ضدزره، یک خودروی زرهی ارتش رژیم صهیونیستی را در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه هدف قرار دادند که طی آن دو نظامی تیپ گولانی کشته شدند.
رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند که جسد یکی دیگر از نظامیان کشته شده پس از گذشت حدود ۵ ساعت از محل درگیری خارج شده است.
طبق اعلام منابع صهیونیستی، از صبح امروز تا این لحظه سه حادثه امنیتی در نوار غزه برای نیروهای اشغالگر به وقوع پیوسته که طی آن دست کم سه نظامی کشته و شماری هم زخمی شدند.
این درحالی است که رسانه صهیونیستی جروزالم پست نوشت که ارتش این رژیم به دنبال پایان جنگ غزه طی دو یا سه هفته آتی است.
درخواست خانوادههای اسرای صهیونیست برای توقف جنگ غزه
منابع خبری از درخواست خانوادههای اسرا از ترامپ برای آزادی تمام اسرا و توقف جنگ خبر دادند.
هیئت خانوادههای اسرای اسرائیلی در غزه در پیامی به دونالد ترامپ تاکید کرد: به تو امید داریم تا برای آزادی همه ۵۰ اسیر و توقف سریع جنگ اقدام کنی.
این خانوادهها بار دیگر از ترامپ خواستند به فشارهای خود ادامه دهد و از قدرتش برای دستیابی به توافقی که همه اسرا را به خانه بازگرداند، استفاده کند.
این هیئت همچنین در پیامی به بنیامین نتانیاهو گفت: اکنون زمان عمل است؛ اگر اراده واقعی داشته باشی، توان انجام این کار را داری.
احداث ۱۰ مرکز نظامی جدید رژیم صهیونیستی در سوریه
رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که ارتش این رژیم ۱۰ مرکز نظامی در سوریه احداث کرده است.
این منابع افزودند که دو مرکز نظامی در منطقه جبل الشیخ و هشت مرکز در جولان سوریه احداث شده است.
این درحالی است که پیش از این، منابع محلی سوری اعلام کردند: نظامیان اسرائیلی برای اولین بار وارد روستای رخله در حومه غربی دمشق در نزدیکی مرز با لبنان شدند. سه نفربر زرهی رژیم صهیونیستی وارد این روستا شدند.
همچنین نظامیان رژیم صهیونیستی وارد روستای صیصون در منطقه حوض الیرموک در حومه غربی درعا شدند.این نیروها با ۶ خودرو نظامی وارد این منطقه شدند.
رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که نظامیان این رژیم با سه خودرو به یک مرکز نظامی ارتش سابق سوریه در نزدیکی روستای عین ذکر در حوض الیرموک در حومه غربی درعا وارد شدند.
هلی برن نیروهای صهیونیست در نزدیکی دمشق
منابع خبری از هلی برن هوایی رژیم صهیونیستی در منطقه یعفور در ریف دمشق و ۱۰ کیلومتری دمشق با مشارکت سه بالگرد خبر دادند.
این عملیات پنج ساعت به طول انجامیده است و سه بالگرد رژیم صهیونیستی بر فراز مرکزی وابسته به گارد سابق ریاست جمهوری سوریه به پرواز درآمدند و صدای انفجارهایی شنیده شد.
نظامیان صهیونیست پس از بازرسی منطقه با بالگرد منطقه را ترک کردند.
جزئیاتی درباره ماهیت هدف یا آنچه هدف قرار گرفته شده است، فاش نشده است.
یعفور منطقهای در ریف دمشق و غرب پایتخت سوریه است.
هشدار گوترش درباره اوضاع غزه
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد هشدار داد در صورت عدم ورود سوخت به نوار غزه، عواقب فاجعهباری در انتظار خواهد بود.
بر این اساس، گوترش در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: بدون ورود فوری سوخت، آزمایشگاهها از کار میافتند، آمبولانسها قادر به انتقال مجروحان و بیماران نخواهند بود و آب قابل تصفیه نیست.
او تأکید کرد سازمان ملل آماده و قادر است تا کمکهای بشردوستانه را به فلسطینیان در غزه برساند، اما باید اجازه یابد تا این مأموریت را به صورت ایمن و در مقیاس گسترده انجام دهد.
این در حالی است که رژیم صهیونیستی ورود اکثر کمکهای بشردوستانه به غزه را مسدود کرده است و در عوض طرح جایگزینی را تبلیغ میکند که سازمان ملل را دور میزند.
در هفتههای اخیر، صدها فلسطینی در تلاش برای دریافت غذا در نقاط توزیع کمکهای بشردوستانه که توسط نهادی به نام «بنیاد بشردوستانه غزه» و با حمایت آمریکا و اسرائیل اداره میشود، جان خود را از دست دادهاند.
رایزنی حماس برای تصمیمگیری درباره آتشبس
جنبش حماس در بیانیهای کوتاه در پیامرسان تلگرام اعلام کرد: در چارچوب پایبندی جنبش به پایان دادن به تجاوز صهیونیستی علیه مردم ما و تضمین ورود آزادانه کمکهای بشردوستانه، جنبش در حال انجام مشورتهایی با رهبران گروهها و جناحهای فلسطینی درباره پیشنهاد دریافتی از میانجیگران است.
در این بیانیه آمده است: جنبش پس از پایان این مشورتها تصمیم نهایی خود را به میانجیگران اعلام خواهد کرد و به صورت رسمی آن را منتشر میکند.
این در حالیست که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد این رژیم توافق آتش بس را پذیرفته است و این جنبش حماس است که باید در نهایت پیرامون این مسئله تصمیمگیری کند.
در همین راستا، نشریه «یدیعوت آحارونوت» اشاره کرد که این توافق شامل آزادی ۱۰ نفر از مجموع ۲۰ گروگان زنده، به همراه ۱۸ نفر از مجموع ۳۰ گروگان کشته شده، در مقابل آزادی اسرای فلسطینی خواهد بود و توضیح داد که آزادی گروگانهای زنده و کشته شده در ۵ مرحله طی آتشبس ۶۰ روزه انجام خواهد شد.
از سوی دیگر، یک مقام اسرائیلی اعلام کرد که توافق پیشنهادی شامل آتشبس به مدت ۶۰ روز است که شامل عقبنشینی از غزه و افزایش قابل توجه کمکهای بشردوستانه به این منطقه میشود.
آسوشیتد پرس نیز درباره مفاد طرح پیشنهادی برای آتش بس اعلام کرد که پیشنهاد شامل آزادی ۱۰ گروگان توسط حماس در طول آتشبس هشت نفر در روز اول و دو نفر در روز آخر است. در مقابل، نیروهای اسرائیلی از برخی مناطق غزه عقبنشینی خواهند کرد و اجازه ورود کمکهای بشردوستانه به شکل فوری به این منطقه داده میشود.
به گفته یک مقام مصری که خواست نامش فاش نشود، موانعی که پیشتر در مسیر توافق از جمله نحوه توزیع کمکها بود، رفع شده است.
این مقام افزود که میانجیگران و آمریکا تضمینهایی درباره انجام مذاکرات برای پایان دادن به جنگ ارائه خواهند کرد، اما اسرائیل به عنوان بخشی از توافق فعلی به این امر متعهد نیست.
انتهای پیام