کد خبر: 4293144
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۸
سیدمحسن موسوی‌بلده:

سلاح نرمِ جامعه قرآنی در جنگ تحمیلی، جبهه ایمان را سربلند کرد

پیشکسوت قرآنی کشورمان با اشاره به اینکه ابزار اصلی و سلاح نرم جامعه قرآنی تلاوت قرآن کریم و برپایی محافل انس با کلام وحی است، گفت: جامعه قرآنی کشور در جریان جنگ تحمیلی دوازده روزه و دوران آتش‌بس با انجام اقداماتی نظیر برپایی جلسات تلاوت و محافل قرآنی، موضع روشن خود را در همراهی با نظام اسلامی و ملت اعلام کردند.

سلاح نرمِ جامعه قرآنی در جنگ تحمیلی، جبهه ایمان را سربلند کرد

سیدمحسن موسوی‌بلده، پیشکسوت قرآنی کشورمان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا، در مورد حمله رژیم صهیونیستی و پاسخ نیروهای مسلح در عملیات وعده صادق ۳ گفت: اتفاقی که در جریان جنگ دوازده‌ روزه رخ داد، اگرچه ضربات و خسارات فراوانی بر پیکره ملت و کشور وارد ساخت و موجب از دست رفتن جمعی از سرداران نظامی، دانشمندان و مردم مقاوم ایران اسلامی شد، اما در عین حال دستاوردهای ارزنده‌ای نیز به همراه داشت. مهم‌ترین این دستاوردها احیای مقاومت یکپارچه و پیوند ناگسستنی میان ملت و نظام اسلامی بود. حتی خسارت‌های این جنگ تحمیلی نیز به عنوان سرمایه‌ای برای استحکام نیروهای دفاعی در آینده تلقی می‌شود.

انسجامی که نقشه‌های دشمن را خنثی کرد

وی ادامه داد: انسجام عمیقی که به وجود آمد، به گونه‌ای بود که دشمن هرگز تصور تحقق اهداف شوم خود در سایه این وحدت و یکدلی را نداشت. تصور شوم دشمن این بود، به واسطه حمله به ایران اسلامی مردم از وضعیت به وجود آمده ناراضی خواهند شد و به سرعت از نظام فاصله می‌گیرند، به‌زعم دشمن در چنین شرایطی قادر خواهند بود با سهولت و سرعت بیشتری به اغراض و اهداف خود برسند، غافل از اینکه قیام مردم و اتحاد آنها علیه خود دشمنان رقم خورد و تمامی توطئه‌ها و نقشه‌های آنها نقش بر آب شد.

موسوی‌بلده تصریح کرد: خوشبختانه مسئولان نظام نیز با پاسخ مقتدرانه و با درک عمیق از حس اعتماد عمومی، این حمایت مردمی را پاس داشتند. هنگامی که پای یک ملت قهرمان چون هم‌میهنان‌مان در میان باشد، مرزهای اسلام‌گرایی و ملی‌گرایی رنگ می‌بازد و این دو گرایش باعث خلق معجزات بزرگی می‌شود که تاریخ گواه آن است. 

عملکرد جامعه قرآنی در جنگ دوازده‌ روزه

این پیشکسوت قرآنی گفت: در چنین شرایط حساسی جامعه قرآنی که ابزار اصلی آنها تلاوت قرآن کریم و برپایی محافل انس با کلام وحی است، با انجام اقداماتی نظیر برپایی جلسات تلاوت و محافل قرآنی، موضع روشن خود را در همراهی با نظام اسلامی و ملت اعلام کردند. آنها با استناد به آیاتی از قرآن کریم که درباره جنگ، جهاد، مبارزه و دفاع سخن می‌گویند، به روشنی حمایت خود را ابراز کردند. 

وی با تأکید بر این نکته که فعالان قرآنی به واسطه تخصص‌ در حوزه‌های عمومی و اجتماعی در اموری همچون آبادانی، سلامت و رفاه عمومی کوشیدند، افزود: هر یک از اعضای جامعه قرآنی توانستند با انجام مجموعه اقداماتی همچون برگزاری محافل قرآنی، صدور بیانیه یا اجرای پویش‌های متنوع درخشان عمل و نقش مؤثری ایفا کنند.

موسوی‌بلده تصریح کرد: نقطه عطف کُنش اجتماعی جامعه قرآنی در این دوران، اعزام گروه‌هایی از اساتید، فعالان و قاریان قرآن به مراکز بازرسی و دیدار با بسیجیان، سپاهیان و نیروهای انتظامی حافظ امنیت در معابر و اماکن شهری بود. این حرکت نمادین، با اهدای قرآن و تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید در راستای تقویت روحیه‌ مدافعان امنیت و ابراز قدردانی از تلاش‌های آنها به منصه ظهور رسید. 

پیروزی قطعی با نابودی رژیم صهیونیستی محقق می‌شود

موسوی‌بلده به شرایط پس از برقراری آتش‌بس اشاره کرد و گفت: در این مرحله حساس هر یک از ما باید در تعاملات روزمره خود با دیگران، به ایجاد فضایی سرشار از آرامش و اطمینان اهتمام ورزیم. شخصاً در جلسات درس قرآن خود با ذکر نکاتی سعی دارم، این آرامش را به شاگردان منتقل کنم. البته نباید شرایط فعلی را ساده‌انگارانه ارزیابی کرد، ما در جنگ دوازده‌ روزه پیروز میدان هستیم، اما نباید این امر را از نظر دور داشت که پیروزی قطعی هنوز تحقق نیافته است، پیروزی قطعی یعنی نابودی کامل رژیم صهیونیستی و بازگرداندن سرزمین‌های اشغالی به صاحبان اصلی آن؛ در این مرحله است که باید سپاسگزار درگاه خداوند باشیم که امت اسلامی را در ستیز با جبهه کفر سربلند کرد.

این پیشکسوت قرآنی کشورمان اظهار کرد: یکی از جلوه‌های شکرگزاری به درگاه خداوند در پی این پیروزی و نصرت الهی، پایان دادن به نزاع‌های جناحی و سیاسی ناشی از اختلاف سلایق است. حفظ انسجام و وحدت به دست آمده، وظیفه‌ای خطیر است که همچنان در اولویت قرار دارد. البته باید نیم‌نگاهی هوشیارانه به مسئله جنگ داشته باشیم، چرا که دشمن ممکن است هر آن دست به شرارت‌ها و توطئه‌های تازه‌ای بزند.

دستاورد گران‌بهای اتحاد را به راحتی از دست ندهیم

موسوی‌بلده گفت: به پیروی از آیه «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» باید از بروز هرگونه رخدادهای داخلی که ممکن است دستاورد گران‌سنگ اتحاد و همبستگی میان آحاد جامعه را متزلزل سازد، جلوگیری کنیم. اکنون که در فضای آرامش و امنیت هستیم، نباید اختلافات پیشین و نزاع‌هایی که زمانی شاهد آن بودیم، موجب گسست حلقه‌های اتحاد شود. باید از رسول اکرم(ص) الگو بگیریم که وقتی سپاه اسلام موفق به فتح مکه شد، آن روز را روز انتقام ننامیدند، بلکه از آن به عنوان روز مرحمت یاد کردند تا جایی که خانه ابوسفیان را نیز از هر گزندی مصون داشتند. این اتفاق به ما یادآور می‌شود، در دوران آتش‌بس نباید به سرزنش و تخریب افرادی پرداخت که تقصیرهایی داشته‌اند، چنین رفتاری تنها موجب تضعیف بزرگترین دستاورد جنگ تحمیلی دوازده‌ روزه، یعنی وحدت ملی خواهد شد. 

وی در پایان گفت: توصیه من به عنوان یک فعال قرآنی این است، در شرایط فعلی که دشمن اصلی ما آمریکا و رژیم صهیونیستی است، تمام توان و منابع خود را برای دفع شر و نقشه‌های آنها بسیج کنیم. تنها پس از خنثی شدن دسیسه‌ها و مواضع خصمانه می‌توان درباره موضوعات مورد اختلاف داخلی به بحث و گفت‌وگو پرداخت، در غیر این صورت پرداختن به این موضوعات تنها موجب تضعیف‌ مواضع داخلی در برابر دشمن می‌شود. 

انتهای پیام
captcha