به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، سارا طالبی، مدیر مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: این مرکز چهار طرح ویژه ماه محرم در سطح ملی برنامهریزی کرده است که برای اجرای آنها در استانها حمایتهای لازم صورت خواهد گرفت. علاوه بر این، شورای راهبری بانوان استانها نیز با توجه به بوم خود، اقدام به طراحی ویژهبرنامه خود نیز کردهاند.
طالبی ادامه داد: برنامههای اشاره شده در چهار قالب متنوع طراحی شده است؛ پردهخوانی محرمی، رویداد «آیهنگار»، اجرای نمایش «لبیک» و پاتوق گفتگوی زینبی؛ تمامی این طرحها با محوریت موضوع دوازده آیه از قرآن برنامهریزی شده است.
مدیر مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: نمایش «لبیک» به موضوع مقاومت انسانها در برابر بحرانهای فردی و جمعی میپردازد و شخصیت اصلی آن دو دانشجوی دختر هستند، که در یک موقعیت چالشبرانگیز قرار میگیرند. هدف این نمایش، ترغیب مخاطب به تفکر درباره مقاومت در زندگی واقعی و آموزش از طریق همذاتپنداری است. مخاطب این برنامه جوانان و بزرگسالان هستند.
وی گفت: برنامه «پاتوق گفتوگوی زینبی» با هدف ایجاد آگاهی، پاسخگویی به شبهات و سوالات روز و تقویت مهارتهای حل مساله و تفکر انتقادی طراحی شده است. قالب این برنامه، ایجاد فضایی امن و کارآمد برای گفتگوی به چهره به چهره در اماکن عمومی مانند مساجد، حسینیهها، کتابخانهها، فرهنگسراها و... است. مخاطبان این طرح از اقشار مختلف هستند و برگزارکننده میتواند از مرکز راهبری بانوان، حمایتهای محتوایی دریافت کند.
طالبی در توضیح رویداد «آیهنگار» بیان کرد: آیهنگار یک رویداد خلاقانه تولید محتوای هنری رسانهای، با هدف ترویج فرهنگ مقاومت و امید است. آثار ارسالی به این رویداد بایستی با نگاهی به 12 آیه از قرآن کریم و با رویکرد بانوان، مقاومت و پیشرفت تولید شوند. قالبهای جذب آثار شامل نقاشی، خوشنویسی، عکس، پادکست، پوستر، موشن، کلیپ، انیمیشن و آثار تجسمی هستند. مخاطب این رویداد در لایه اول هنرمندان و اصحاب رسانه و در لایه بعدی، عموم علاقهمندان به هنر هستند.
مدیر مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در رابطه با طرح «پردهخوانی محرمی» گفت: این برنامه با هدف روایت نقشآفرینی و تأثیرگذاری بانوان در پنج دوره تاریخی شامل دوره اول؛ بانوان تأثیرگذار در نهضت عاشورا، دوره دوم؛ زنان و نهضت امام خمینی(ره)، دوره سوم؛امتداد حضور بانوان در دفاع مقدس، دوره چهارم؛ قیام زنان در جبهه مقاومت و دوره پنجم؛ رسالت امروزی بانوان، طراحی شده است. نقوش روایت این بانوان بر روی یک پرده طراحی شده است، که داستان آن ازسوی پردهخوان برای مخاطبان نقل میشود.
انتهای پیام