به گزارش ایکنا به نقل از voi.id، وزارت ادیان اندونزی اعطای گواهینامه برای مدرسان قرآن را از طریق مؤسسه صدور گواهینامه حرفهای تلاوت (LSP) به عنوان گامی برای بهبود کیفیت تدریس و حرفهای بودن آنان در این کشور دنبال میکند.
احمد الزایادی، مدیر آگاهیبخشی دینی اسلامی در وزارت ادیان اندونزی در این باره گفت: ما میخواهیم با حرفه معلمان قرآن به طور مناسب رفتار شود و شغل آنان به عنوان یک حرفه به حساب آید.
وی افزود: مسیری برای شناسایی میزان شایستگی معلمان قرآن و سطح آموزش و یک سیستم آموزشی پایدار در آموزش قرآن وجود دارد. دیگر نمیتوان این حرفه را صرفاً به عنوان یک نقش داوطلبانه بدون ظرفیتسازی رها کرد.
الزایادی افزود: روند تحول قرآنی باید به سمت یک سیستم سازمانیافته، مستمر و تأثیرگذار اجتماعی حرکت کند، جریان قرائت قرآن صرفاً در تریبون متوقف نمیشود؛ بلکه باید با تلاش برای درک و کاوش در محتوای آن و افزایش سواد دینی که جامعه را آموزش میدهد، ادامه یابد.
به گفته وی، ارائه گواهینامه حرفهای تلاوت به معلمان قرآن، ابزاری مهم برای تقویت سیستم توسعه قرآن در اندونزی، تأیید صلاحیت معلمان قرآن و ایجاد فرصتهای صدور گواهینامه رسمی برای آنان است.
الزایادی تأکید کرد: تلاوت قرآن باید یک جنبش ملی باشد و تلاوت به شکل صحیح و مبتنی بر درک قرآن، زندگی آگاهانه و پیادهکردن مفاهیم قرآن در زندگی در این مسیر باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی همچنین اظهار کرد: با ارائه گواهینامه حرفهای تلاوت، فرآیند آموزش قرآن هدایتشدهتر، سنجیدهتر و حرفهایتر خواهد شد. معلمان قرآن نه تنها به تسلط در تلاوت نیاز دارند، بلکه باید اصول اخلاقی، اجتماعی و معنوی محتوای قرآنی را که تدریس میکنند، درک کنند.
انتهای پیام