کد خبر: 4317720
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹
معاون سیاسی_امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان:

راه حل مشکلات کشور در دستان نخبگان علمی است

راه حل مشکلات کشور در دستان نخبگان علمی است محمد حمیدی با تاکید بر جایگاه حساس دانشجویان در جنگ رسانه ایِ دشمن گفت: اتکا به نخبگان و حضور پررنگ تر بانوان در عرصه های مشارکتی می‌تواند در حل مشکلات کشور موثر باشد.

محمد حمیدی

 

به گزارش ایکنا از گلستان، محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان صبح امروز ۲۷ آبان‌ماه با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاهیان در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان، با اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول دیدار و گفت‌وگو کرد.

حمیدی ضمن قدردانی از مسئولان دانشگاه و همراهی فرماندار شهرستان بر ضرورت استفاده از دیدگاه‌های علمی اساتید در مباحث فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به‌ویژه در آستانه انتخابات پیش‌رو تأکید کرد.

وی با اشاره به شرایط ویژه کشور و تداوم جنگ فناوری و رسانه‌ای علیه ایران اسلامی گفت: در این شرایط دانشگاه‌ها و دانشجویان جایگاه حساسی دارند و باید بیش از گذشته مشارکت داشته باشند.

معاون استاندار همچنین بر نقش نخبگان و بانوان در انتخابات آینده تأکید کرد و افزود: راه‌حل مشکلات کشور در اتکا به نخبگان علمی، فرهنگی و اجتماعی است همچنین باید زمینه حضور پررنگ‌تر بانوان در انتخابات چه در جایگاه رأی‌دهنده چه داوطلب و چه در هیئت‌های اجرایی فراهم شود.

حمیدی در پایان با استقبال از پیشنهادات اساتید دانشگاه در حوزه قومیت‌ها، مناظره‌ها و تریبون‌های آزاد اظهار داشت: آمادگی داریم طرح‌ها و پروپوزال‌های علمی دانشگاه‌ها را در دستور کار قرار دهیم و با تقسیم وظایف میان دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها این برنامه‌ها را در سطح استان اجرا کنیم.

انتهای پیام
captcha