کد خبر: 4325418
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸

«شب ادبیات و هنر مقاومت» برگزار می‌شود

شب ادبیات و هنر مقاومت سه‌شنبه ۹ دی در مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار و از برگزیدگان تجلیل به عمل می‌آید.

به گزارش ایکنا؛ شب ادبیات و هنر مقاومت با حضور شاعران مطرح و اهدای جوایز به برگزیدگان، سه‌شنبه ۹ دی در مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار خواهد شد. این برنامه با اجرای سمانه خلف‌زاده و حضور شاعرانی چون قاسم صرافان، احمدرضا بابائی، محمد رسولی و علی داوودی، فرصتی ویژه برای تجلیل از هنرمندان عرصه مقاومت فراهم می‌کند.

در این رویداد فرهنگی، شاعران برجسته آثار خود را ارائه خواهند کرد و جوایز نفیس به برگزیدگان فراخوان شعر مقاومت اهدا می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند در فضایی پر از شور و نشاط ادبی با تجربه‌ای متفاوت از شعر مقاومت همراه شوند.

زمان برگزاری این برنامه ساعت ۱۸ روز سه‌شنبه ۹ دی است و مکان برگزاری آن میدان بهارستان، خیابان مصطفی خمینی، نرسیده به چهارراه سرچشمه، کوچه شهید صیرفی پور، مجموعه فرهنگی سرچشمه (یادمان شهدای هفتم تیر) اعلام شده است.

همزمان، به مناسبت سالگرد علامه مصباح یزدی، سخنرانی حسن رحیم‌پور ازغدی با عنوان «درس‌هایی از زندگی سیاسی علامه مصباح برای امروز ما» نیز در همان تاریخ و مکان برگزار خواهد شد. در این برنامه، استاد رحیم‌پور به تحلیل و تبیین درس‌های زندگی سیاسی علامه مصباح یزدی پرداخته و نکات مهمی در سیاست‌ورزی امروز ارائه خواهند کرد.

علاقه‌مندان برای حضور و ثبت‌نام می‌توانند به نشانی اینترنتی https://sarcheshmehnour.com/forms/6966/ مراجعه کنند.

این دو رویداد فرصتی منحصربه‌فرد برای علاقه‌مندان به هنر، ادبیات مقاومت و سیاست‌ورزی کشور فراهم می‌کند تا با آثار ارزشمند شاعران و اندیشه‌های برجسته سیاسی آشنا شوند.

انتهای پیام
خبرنگار:
داوود کنشلو
دبیر:
فاطمه بختیاری
captcha