کد خبر: 4331547
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۴

برگزاری سیزدهمین مسابقات سراسری قرآن در موریتانی

سیزدهمین مسابقات سراسری حفظ و تلاوت قرآن دیروز، 11 بهمن به همت شبکه رادیویی موریتانی در این کشور آغاز شد.

برگزاری سیزدهمین مسابقات سراسری قرآن در موریتانیبه گزارش ایکنا به نقل از الوئام، این مسابقات عصر دیروز با حمایت محمد ولد الشیخ الغزوانی، رئیس‌جمهور موریتانی در نوآکشوت، پایتخت این کشور آغاز به کار کرد و ولد سیداتی ولد احمد لولی، وزیر امور اسلامی و آموزش و حسین ولد مدو، وزیر فرهنگ، هنرها و ارتباط با پارلمان موریتانی بر آن نظارت دارند.

بنا بر این گزارش، مسابقات قرآن موریتانی در سه رشته حفظ کل قرآن ویژه گروه سنی زیر 35 سال، حفظ نیمی از قرآن برای گروه سنی زیر 18 سال و حفظ یک چهارم قرآن(رشته نونهالان) برای گروه سنی زیر 12 سال برگزار شده و 16 نفر از قاریان زن در این رویداد حضور یافته‌اند.

تعدادی از اساتید و قاریان قرآن در مراسم افتتاحیه مسابقات حضور یافتند و قرار است در پایان جوایز نقدی ارزشمندی به برترین‌ها اهدا شود.

محمد عبدالقادر ولد اعلاده، مدیرکل رادیو موریتانی طی سخنانی، اهداف و محتوای مسابقه، نحوه برگزاری آن و مراحل مختلف رقابت‌ها را تبیین و تأکید کرد این مسابقات نقش مهمی در تشویق حافظان قرآن و تقویت جایگاه کتاب خدا در جامعه دارد.

در ادامه وزیر امور اسلامی و آموزش موریتانی با بیان اینکه این رویداد، بیانگر اهتمام رئیس‌جمهور به قرآن و فعالان قرآنی است، از تلاش‌های برگزارکنندگان قدردانی و برای شرکت‌کنندگان آرزوی موفقیت کرد.

وزیر فرهنگ، هنرها و ارتباط با پارلمان موریتانی نیز با اشاره به افزایش چشمگیر تعداد شرکت‌کنندگان گفت: 2 هزار و 434 نفر در مسابقات حضور یافته‌اند و بانوان حضوری قابل توجه در این رویداد دارند و امسال دومین سالی است که کمیته‌های داوری تخصصی برای بانوان اختصاص یافته است.

انتهای پیام
مترجم:
زهرا نوکانی
دبیر:
اشرف بصیری
captcha