
به گزارش ایکنا از زنجان، مردم ولایتمدار زنجان از ساعات اولیه صبح، با وجود سرمای زمستان، با حضوری گسترده در مسیرهای تعیینشده راهپیمایی، بار دیگر با آرمانهای بلند امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.
شرکتکنندگان در این مراسم معنوی و انقلابی، با در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران، تصاویر امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب و پلاکاردهایی با مضامین قرآنی و انقلابی، ضمن سر دادن شعارهای وحدتآفرین و استکبارستیز، بر پایبندی خود به ارزشهای اسلامی و استقلال کشور تأکید کردند.
حضور چشمگیر خانوادههای معظم شهدا، جانبازان، روحانیون، دانشجویان، دانشآموزان و اقشار مختلف مردم، جلوهای ماندگار از وحدت، بصیرت و ایمان مردم زنجان را در این روز تاریخی به نمایش گذاشته است.
بر اساس اعلام ستاد برگزاری مراسم، راهپیمایی پس از طی مسیرهای مشخص شده، با برگزاری مراسم پایانی و سخنرانی ویژه مراسم، علیرضا زاکانی شهردار تهران، ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام