کد خبر: 4334398
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳

اجرای طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن در زنجان

معاون فرهنگی و اجتماعی و مسئول امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم در زنجان سه‌شنبه، ۲۸ بهمن‌ماه در محل اوقاف و امور خیریه استان زنجان اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام عیسی‌زاده معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف استان زنجان

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عیسی‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی و مسئول امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان زنجان، در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، با اشاره به برگزاری طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم در زنجان، اظهار کرد: در این طرح شرایط مسابقات قرآن از طریق وبینار با پخش اصوات قرآنی شبیه‌سازی شده و داوران قرآنی در مرکز، با توجه به آیین‌نامه‌های موجود به داوری و ثبت این صوت‌ها در فرم‌های پیش‌بینی شده، می‌پردازند. 

وی ادامه داد: سپس فرم‌های داوری، پس از اتمام شبیه‌سازی، جمع‌آوری شده و برای قضاوت نهایی از سوی اساتید داوری و انتخاب نفرات واجد شرایط، به مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف فرستاده می‌شود.

مسئول امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان زنجان تصریح کرد: در نهایت به نفرات کسب‌کننده حدنصاب‌های لازم در داوری مطابق آیین‌نامه، گواهی داوری قرآن در رشته‌های صوت، لحن، وقف و ابتدا و تجوید اعطا می‌شود.

عیسی‌زاده گفت: با توجه به اینکه زنجان استعدادهای خوبی در انواع رشته‌های قرآن کریم داشته و اساتید نام‌آوری در این عرصه دارد، کاملاً ضروری است که فعالان قرآنی در انواع رویدادهای قرآنی مشارکت فعال داشته باشند تا این ظرفیت بالا به شکوفایی رسیده و همه از ثمرات آن بهره‌مند شوند و به‌عنوان نمونه نه تنها وابسته به داوران قرآنی خارج از استان نباشیم بلکه به استان‌های دیگر داور اعزام کنیم.

این مسئول در پایان اظهار کرد: طرح سنجش و سطح‌بندی داوران مسابقات قرآن کریم در زنجان به ‌صورت حضوری روز سه‌شنبه، ۲۸ بهمن‌ماه در نوبت صبح برای ۹ نفر از داوطلبان و اساتید قرآنی دارای شرایط لازم داوری در محل اوقاف و امور خیریه استان زنجان برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha