کد خبر: 4334941
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲

مادر شهید والامقام «تقی هاشمی‌کیا» آسمانی شد

معصومه رستملو، مادر صبور و فداکار شهید والامقام «تقی هاشمی‌کیا» دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

انا لله انا الیه راجعون

به گزارش ایکنا از زنجان، معصومه رستملو، مادر شهید والامقام «تقی هاشمی‌کیا» پس از سال‌ها صبر و استقامت در فراق فرزند شهیدش، روز گذشته ۲۷ بهمن دار فانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

مراسم تشییع و تدفین این مادر گرانقدر صبح امروز سه‌شنبه، ۲۸ بهمن‌ماه در زنجان با حضور جمعی از مسئولان و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران برگزار شد.

یادآور می‌شود، شهید والامقام تقی هاشمی‌کیا یکم بهمن‌ماه ۱۳۴۲، در شهرستان زنجان به دنیا آمد. این شهید والامقام به‌عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت و سرانجام 12 اردیبهشت‌ماه ۱۳۶۲‌، در مهاباد هنگام درگیری با گروه‌های ضدانقلاب بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکرش در مزار بالای زادگاهش زنجان به خاک سپرده شد.

انتهای پیام
captcha