کد خبر: 4335202
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶

برگزاری نشست تبیینی «زندگی با آیه‌ها» ویژه طلاب شهر پیشوا

برگزاری نشست تبیینی «زندگی با آیه‌ها» ویژه طلاب شهر پیشوا مدیر دارالقرآن الکریم شهرستان‌های استان تهران در نشست با طلاب حوزه علمیه پیشوا با تشریح ابعاد طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» تأکید کرد: این طرح بسترساز قرآنی‌شدن جامعه و گامی در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی است و روحانیت می‌تواند نقش محوری در ترویج آن در ماه مبارک رمضان ایفا کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دارالقرآن الکریم شهرستان‌های استان تهران، نشست تبیینی طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» ویژه ماه مبارک رمضان با حضور حجت‌الاسلام عبدالله ملک‌حسینی، رئیس دارالقرآن الکریم شهرستان‌های استان تهران و طلاب حوزه علمیه شهرستان پیشوا روز گذشته 28 بهمن برگزار شد.

ملک‌حسینی در این نشست با اشاره به اهداف کلان طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» اظهار کرد: این طرح با هدف زمینه‌سازی برای قرآنی‌شدن فضای عمومی جامعه طراحی شده و در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی حرکت می‌کند.

وی با بیان اینکه تولیدات محتوایی این طرح در قالب‌های متنوع و متناسب با نیازهای روز جامعه ارائه شده است، افزود: مکتوبات فاخر، تولیدات رسانه‌ای، اینفوگرافیک‌های متنوع، اپلیکیشن‌های مجازی و بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی قرآنی از جمله بخش‌های محتوایی این طرح است که برای عموم مردم در دسترس قرار دارد.

رئیس دارالقرآن الکریم شهرستان‌های استان تهران با تأکید بر نقش روحانیت در گسترش فرهنگ قرآنی تصریح کرد: روحانیت معزز همواره در تمامی عرصه‌ها، به‌ویژه در حوزه فعالیت‌های قرآنی، پیشگام بوده است و طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» فرصتی سازنده برای ایفای این رسالت در ماه مبارک رمضان به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: حوزه‌های علمیه می‌توانند با بهره‌گیری از ظرفیت تبلیغی خود، مفاهیم و پیام‌های این طرح را در مساجد، محافل و جلسات قرآنی تبیین و به گسترش انس با قرآن کریم در سطح جامعه کمک کنند.

در پایان این نشست، محصولات مرتبط با طرح «زندگی با آیه‌ها» در معرض بازدید طلاب قرار گرفت و کتاب‌های مربوطه در اختیار مبلغان قرار داده شد تا در برنامه‌های تبلیغی و فعالیت‌های قرآنی ماه مبارک رمضان از آن‌ها بهره‌برداری کنند.

انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
دبیر:
صدیقه صادقین
captcha