کد خبر: 4337022
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴

زیبایی‌های قرآن کریم را برای جوانان تبیین کنیم

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان‌شمالی گفت: باید زیبایی و برجستگی‌های قرآن کریم را با زبان نسل جوان برای آنان تبیین کنیم.

حضور حجت‌الاسلام حمیدرضا طیبی نسب، رئیس دانشگاه پیام نور خراسان شمالی در نمایشگاه قرآن و عترتبه گزارش ایکنا از ستاد خبری شانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام حمیدرضا طیبی نسب، رئیس دانشگاه پیام نور استان در این نمایشگاه با اشاره به بی حرمتی‌هایی که نسب به قرآن کریم انجام شد، اظهارکرد: با توجه به اینکه انجام این امور توسط دشمنان صورت گرفته اما باید زمینه‌های عمق بخشی به معارف دینی در بین جوانان را شناسایی و توسعه دهیم.

وی با بیان اینکه از سوی برخی دستگاه‌های فرهنگی کم کاری و کوتاهی صورت گرفته، گفت: گاها مشاهده می‌شود، در آموزش فرد پس از ۱۲ سال تحصیل هنوز از توانایی لازم برای قرائت قرآن برخوردار نیست، در این راستا باید به صورت تخصصی جامع و کامل به این مهم بپردازیم.

طیبی نسب با اشاره به اینکه کتاب‌های آسمانی متفاوتی در جهان وجود دارد اما قرآن کریم ضامن بقاء و راه سعادت است، افزود: باید زیبایی و برجستگی‌های قرآن را با زبان نسل جوان برای آنان تبیین کنیم.

گفتنی است شانزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت خراسان‌شمالی از یکم تا هشتم اسفندماه در محل مصلی امام خمینی (ره) بجنورد دایر است.

 

انتهای پیام
دبیر:
آرزو یزدانی
captcha