
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحالوبختیاری،
بهمن خدادادی، مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحالوبختیاری، امروز، ۲۷ اسفند در اجتماع بزرگ بیعت دانشآموزان استان چهارمحالوبختیاری با
رهبر معظم انقلاب و نکوداشت یاد و خاطره
شهدای دانش آموز میناب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید و سایر شهدای جنگ رمضان از حضور ارزشمند دانشآموزانی که برای
بیعت با رهبر انقلاب و به یاد همکلاسیهای خود در این برنامه حضور پیدا کردند، تقدیر کرد و گفت: امروز در شرایطی قرار داریم که بسیار حساس است و کشور عزیز ما در معرض یک جنگ نابرابر و یک جنگ تحمیلی قرار گرفته است.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحالوبختیاری گفت: امروز ایران در مقابل بخش اعظمی از دنیا یعنی قدرتهای برتر اقتصادی، نظامی و توسعه طلب جهان در حال ایستادگی است و آنهایی که میخواستند تمام کشور ما را در دو تا سه روز تجزیه بکنند و مسائل و مشکلاتی را برای کشور ما به وجود بیاورند با یک مقاومت جانانه روبرو شدند، هم مقاومت جانانهای که از طرف نیروهای مسلح ما شکل گرفت و هم پایمردی و مقاومت بی نظیر مردم، یعنی اگر این مقاومت، حضور و استمرار حرکتشان در میادین اصلی و در خیابانها و همراهی، همکاری و تعاملها نبود قطعا نیروهای مسلح ما هم پشتوانه و دلگرمی نداشتند.
وی گفت: قطعا در آینده این دفاع سرافرازانه در تاریخ ثبت خواهد شد، کشوری با این همه تمدن و قدمت تاریخی بزرگی که داشته قطعا باید به این شکل هم دفاع کند.
خدادادی ضمن تقدیر از آحاد مردم و نیروهای مسلح گفت: وظیفه ما در آموزش و پرورش این است که در این شرایط بسیار حساس با تمام توان در راه انقلاب تلاش، همت و همدلی داشته باشیم.
وی در پایان با اشاره به جانفشانی سربازان دلیر جمهوری اسلامی ایران در کنار لانچرهای موشکی حداقل وظیفه معلمان و دانش آموزان را حضور مستمر در راهپیمایی و عزاداریها دانست و بیان کرد: حضور مردم در صحنه موجب ناامیدی دشمن و ایجاد انگیزه برای نیروهای مسلح میشود.
انتهای پیام