
به گزارش خبرنگار ایکنا از مازندران، آیتالله
محمدباقر لائینی، نماینده ولیفقیه در مازندران، امروز یکم فروردینماه در جمع نمازگزاران ساری در خطبههای
نماز عید سعید فطر، با اشاره به دعای قنوت این نماز، خداوند را «أهل التقوی و المغفره» توصیف کرد و گفت: خدا اهل تقواست و ما نیز باید اهل تقوا باشیم؛ تقوای ما آن است که از او پروا داشته باشیم.
وی با شکرگزاری از توفیق درک
ماه مبارک رمضان و حضور در نماز عید اظهار کرد: خدا را شکر میکنیم که توفیق درک ماه مبارک رمضان و عید سعید فطر و انجام نماز عید سعید را به ما عنایت کرده است.
لائینی با اشاره به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب، از قرائت بخشهایی از این پیام در هر دو خطبه خبر داد و با استناد به فرازی از آن افزود: یکی از قواعد تخلّفناپذیر این است که هرگاه نعمتی مورد شکر قرار گیرد، ریشهاش استوارتر شده و عنایات بیشتری روانه فرد شاکر میشود؛ «لَئِن شَکَرْتُم لَأَزیدَنَّکُم».
وی همزمانی عید سعید فطر و نوروز را فرصتی برای تجدید عهد بندگی دانست و تصریح کرد: هلال سعید و پُر یُمن شوال را در آغوش میفشاریم و با خوف و رجا منتظر عیدی حضرت حق هستیم. امیدواریم سال پیشرو سال بشارت گشایش در امر ظهور حضرت ولیالله الاعظم (عج) باشد که بزرگترین عیدی ماست.
نماینده ولیفقیه در مازندران در بخش دوم خطبهها، با اشاره به چالشهای اقتصادی، گفت: یک روزنه امید دشمن، بهرهگیری از ضعفهای اقتصادی و مدیریتی است. تأمین معیشت مردم، تقویت زیرساختهای رفاهی و تولید ثروت برای عموم، دفاع و بلکه پیشروی در مقابل جنگ اقتصادی دشمن است.
وی با یادآوری اینکه رهبر انقلاب در سالهای مختلف محور شعار سال را متوجه امر اقتصاد کرده بودند، شعار امسال را «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» اعلام و تأکید کرد: مسئولان باید با توجه ویژه به این شعار، برای رفع ضعفهای اقتصادی و معیشتی اقدام کنند.
لائینی وحدت ملی را نعمتی خاص از جانب خداوند دانست و گفت: وحدت عجیبی که میان هموطنان با وجود تفاوتهای مذهبی و فکری ایجاد شده، موجب شکستگی در دشمن شده است و باید بهصورت زبانی، قلبی و عملی شکرگزار این نعمت بود.
وی خطاب به رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: ملت ایران با وحدت و انسجام، در حمایت از رزمندگان و در میدان جنگ اقتصادی، تا دستیابی به پیروزی کامل و گرفتن انتقام خون شهیدان راه خود را ادامه خواهد داد.
انتهای پیام