کد خبر: 4343229
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۵۷

ایران باید با اقدامات بازدارنده هزینه دشمن را چند برابر کند

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: ایران در شرایطی قرار دارد که دشمن با حملات پی‌درپی به زیرساخت‌های حیاتی کشور، درصدد گسترش دامنه جنگ و فشار حداکثری است. تنها راه مقابله و بازدارندگی، افزایش ضربات قاطع و هدفمند به نقاط حساس دشمن و متحدان منطقه‌ای اوست.

ایران باید با اقدامات بازدارنده هزینه دشمن را چند برابر کندعلی شیرین‌زاد، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا از البرز به بررسی تحولات اخیر منطقه و حملات گسترده به زیرساخت‌های حیاتی ایران پرداخت و گفت: شرایط کنونی نشان‌دهنده عزم و جدیت دشمن برای ادامه و گسترش تنش‌ها است.
 
وی با اشاره به حملات اخیر علیه تأسیسات انرژی، صنایع فولاد و برخی مراکز هسته‌ای کشور، این اقدامات را نشانه‌ای روشن از تلاش دشمن برای فشار حداکثری و ایجاد شرایط نابسامان در منطقه دانست و افزود: طرح هرگونه ایده آتش‌بس یا توقف جنگ، در شرایط فعلی، جز انحراف افکار عمومی و بازی روانی با جبهه مقاومت نیست.
 
شیرین‌زاد با تأکید بر ضرورت افزایش آمادگی و اتخاذ اقدامات بازدارنده، اظهارکرد: ایران و نیروهای همراه آن از جمله حزب‌الله لبنان، انصارالله یمن و حشدالشعبی عراق باید با استفاده از ظرفیت‌های خود و تمرکز بر اقدامات مؤثر، پاسخ‌های قاطع و ضربتی را هرچه سریع‌تر اجرایی کنند تا توان دشمن در ایجاد بحران کاهش یابد.
 
این مسئول با اشاره به اهمیت عملیات زمینی و حضور مستقیم نیروهای مقاومت در مناطق حساس، افزود: گسترش فعالیت‌های میدانی در سرزمین‌های اشغالی و افزایش فشار بر مسیرهای حیاتی دریایی از جمله تنگه باب‌المندب می‌تواند ضمن محدود کردن تحرک دشمن، به ایجاد تعادل در منطقه کمک کند.
 
نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های خصمانه دشمن و تهدیدهای عملیاتی گذشته، احتمال حمله به جزایر جنوبی کشور از جمله خارک بالا رفته است. در چنین شرایطی، اقدامات پیش‌دستانه از جمله بازپس‌گیری نقاط حساس در بحرین و امارات، می‌تواند دست برتر را در اختیار ایران و جبهه مقاومت قرار دهد.
 
وی تصریح کرد: حملات اخیر به صنایع فولاد اصفهان و خوزستان نشان می‌دهد دشمن همواره بر مواضع خصمانه خود پافشاری می‌کند و تنها راه بازدارندگی و جلوگیری از توسعه این حملات، پاسخ‌های سریع و پرهزینه ایران است.
 
شیرین‌زاد با تحلیل رفتار اسرائیل در مواجهه با ایران گفت: اظهار مسئولیت اسرائیل در حمله به تأسیسات ایران حاوی دو پیام مهم است؛ نخست ترس رژیم صهیونیستی از پیامدهای پاسخ‌های قاطع ایران و دوم تلاش برای جلب حمایت و حفاظت از شرکای منطقه‌ای خود.
 
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی با این اقدام تلاش دارد ایران را به سمت محدود کردن واکنش‌های خود سوق دهد و در عین حال از حمایت‌های مادی و سیاسی متحدان خود اطمینان حاصل کند. در واقع، این گونه اقدامات، تلاش برای ایجاد مانع در مسیر بازدارندگی ایران است.
 
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ایران باید با تمرکز بر نقاط حساس حامیان اسرائیل در منطقه، پاسخ‌های کوبنده ارائه دهد تا هم بازدارندگی ایجاد شود و هم هزینه‌های دشمن به طور قابل توجهی افزایش یابد.
 
این مسئول به دلایل حملات اخیر اشاره کرد و گفت: حملات به فولاد اصفهان، خوزستان، تأسیسات آب سنگین خنداب و کارخانه کیک زرد اردکان، نشان‌دهنده تلاش صهیونیست‌ها برای خروج از شرایط بن‌بست و تحت فشار قرار دادن سیاستمداران خارجی است.
 
وی با یادآوری تجربه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، افزود: این دو جنگ نمونه‌هایی از فشار نتانیاهو به ترامپ برای ایجاد جبهه مستقیم علیه ایران بودند. در هفته‌های اخیر شاهد کاهش انگیزه برخی سیاستمداران خارجی و عقب‌نشینی تدریجی آنها از مواضع جنگ‌افروزانه بودیم که به کاهش حجم حملات دشمن منجر شد.
 
شیرین‌زاد با تحلیل وضعیت فعلی منطقه گفت: اگر ایران بخواهد از خسارت‌های گسترده ناشی از حملات دشمن جلوگیری کند، لازم است هم از نظر کمیت و هم کیفیت پاسخ‌ها تقویت شود. افزایش حملات به اهداف حساس و کلیدی دشمن باعث کاهش تاب‌آوری و توان مقابله وی خواهد شد.
 
وی افزود: دشمن برای افزایش مقاومت خود و تقسیم هزینه‌ها، تلاش می‌کند بازیگران جدیدی را وارد میدان کند و پای کشورهای منطقه از جمله عربستان و امارات را به جنگ باز کند. بنابراین مقابله با این تدابیر نیازمند هماهنگی دقیق و استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای است.
 
شیرین‌زاد در ادامه با اشاره به نقش انصارالله و ضرورت انسداد تنگه باب‌المندب اظهارکرد: «ین اقدام ضمن افزایش هزینه‌های دشمن و متحدانش، مانع از مداخلات کشورهای منطقه‌ای و بین‌المللی در جریان عملیات بازدارنده ایران می‌شود و تأثیر بسیار مهمی در تثبیت امنیت و کنترل منطقه دارد.
 
این مسئول خاطرنشان کرد: زمان‌بندی دقیق برای ورود یمن به صحنه، می‌تواند به عنوان عامل بازدارنده‌ای مؤثر عمل کند و امکان نفوذ دشمن و هم‌پیمانان منطقه‌ای آن را محدود سازد.
 
نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: حملات اخیر دشمن، افزون بر خسارت‌های اقتصادی و زیرساختی، تلاش دارد توان بازدارندگی ایران و متحدانش را کاهش دهد و جبهه مقاومت را در معرض فشار روانی قرار دهد. پاسخ‌های سریع و هدفمند ایران می‌تواند این روند را معکوس کند و دست برتر را در منطقه حفظ کند.
 
وی تاکید کرد: ایران با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و همکاری با بازوان منطقه‌ای، می‌تواند ضمن محدود کردن تهدیدات دشمن، سیاست‌های آن را در نطفه خفه کند و فرصت‌های لازم برای تثبیت امنیت منطقه‌ای را ایجاد نماید.
 
شیرین‌زاد در پایان گفت: در شرایط فعلی، صبر و انفعال راهگشا نیست. اقدامات بازدارنده، هماهنگی با نیروهای منطقه‌ای و تمرکز بر اهداف حساس دشمن، تنها مسیر برای تأمین امنیت ملی و منطقه‌ای و مهار تهدیدهای خصمانه است. ایران باید با برنامه‌ریزی دقیق و اقدام عملی، هزینه دشمن را چند برابر کرده و دامنه جنگ را به نفع خود کنترل کند.
 
 
انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha