کد خبر: 4344113
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰
نماینده مردم آذربایجان‌غربی در مجلس خبرگان رهبری:

حضور مردم در دفاع از ولایت خیره‌کننده است

حجت‌الاسلام عسگر دیرباز گفت: حضور اقشار مختلف مردم در تجمع‌های خیابانی برای دفاع از ولایت‌فقیه به معنای واقعی خیره‌کننده است.

حجت‌الاسلام عسگر دیرباز نماینده مردم آذربایجان‌غربی در مجلس خبرگان رهبریحجت‌الاسلام عسگر دیرباز، نماینده مردم آذربایجان‌غربی در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌غربی گفت: اقشار مختلف مردم در سراسر استان با شور مضاعف و اشتیاق وصف‌نشدنی در تجمع‌های خیابانی شرکت می‌کنند تا به این طریق از جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی و اصل ولایت‌فقیه پشیتبانی کنند.

وی ضمن اشاره به اینکه ملت ما امروز برای فقدان رهبر شهید ایران از اعماق وجود داغدار، اندوهگین و عزادار هستند، گفت: آحاد جامعه بدون ترس و واهمه از حملات جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، به میدان‌ها و خیابان‌های شهر‌ها می‌آیند و با شعار‌های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل حضوری خیره‌کننده و غیرقابل‌پیش بینی را از خود به منصه ظهورمی‌رسانند.

این مسئول اظهار کرد: ملت ما داغ و اندوه خود از شهادت آیت‌الله امام خامنه‌ای و هم‌وطنان عزیزمان را به خشم و کینه تبدیل کرده‌اند و نفرت از سران آمریکا و رژیم صهیونیستی را در دل و بر زبان دارند و به انحای مختلف این انزجار را به معرض نمایش می‌گذارند.

نماینده مردم آذربایجان‌غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمن پس از اینکه در کودتای دی ماه شکست سنگینی را خورد، انتظار داشت با آغاز جنگ نظامی بار دیگر کشور را درگیر آشوب خیابانی کند ولی همه اینها خیال باطل بود پس ترامپ و نتانیاهو هرگز به این آرزوی محال خود دست نخواهند یافت.

دیرباز با ابراز خشنودی از اینکه دوست‌داران ایران و وفاداران به انقلاب اسلامی با قدرت در میدان حاضر شدند و تمام معادلات دشمنان قسم‌خورده خود را به هم ریختند، گفت: بنابراین لازم است همواره هوشیاری خود را حفظ کرده و با تمام قدرت سنگر خیابان‌ها را نگه داریم تا برادران ما در نیرو‌های مسلح با اقتدار در میدان رزم حاضر شوند.

انتهای پیام
captcha