کد خبر: 4346895
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۳

برگزاری نخستین دوره مسابقات ملی قرآن ویژه جوانان در کوزوو

نخستین دوره مسابقات ملی حفظ قرآن ویژه گروه سنی 12 تا 30 سال، امروز(28 فروردین‌ماه) در کوزوو آغاز می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از وبگاه روزنامه عربستانی «المدینه»، این مسابقات به همت وابسته دینی سفارت عربستان در بوسنی و هرزگوین و با همکاری مشیخت(مرکز) اسلامی کوزوو برگزار می‌شود و 100 شرکت‌کننده در دو بخش آقایان و بانوان از شهرهای مختلف کوزوو در این مسابقات حضور دارند.
 
این مسابقات گروه سنی جوانان و نوجوانان 12 تا 30 سال را هدف قرار می‌دهد و شامل قرآن‌آموزان مراکز آموزش حفظ قرآن، دانشجویان مؤسسات دینی و دانش‌آموزان مدارس دولتی می‌شود.

نهادینه‌کردن فرهنگ حفظ قرآن در میان اقشار جوان، کشف استعدادهای قرآنی، توسعه توانایی‌های جوانان و نوجوانان در حفظ و تلاوت کلام‌الله مجید، تشویق فرزندان مسلمان در کوزوو به تسلط بر تلاوت قرآن، تقویت روحیه رقابت سالم میان شرکت‌کنندگان در عرصه قرآن و تحکیم پیوندهای همکاری میان وابسته دینی سفارت عربستان و مؤسسات اسلامی در کوزوو از اهداف برگزاری این مسابقات عنوان شده است.
 
این مسابقات در سه رشته حفظ 10 جزء، حفظ پنج جزء و حفظ دو جزء ویژه بانوان و آقایان برگزار می‌شود و قرار است مرحله نهایی و آیین اختتامیه روز یکشنبه آینده، 30 فروردین‌ماه، در شهر «پریشتینا»، پایتخت کوزوو و با حضور شخصیت‌های رسمی و اجتماعی که منعکس‌کننده اهمیت این رویداد قرآنی است، برگزار شود.
 
این رویداد در راستای تلاش‌ها برای تقویت اجرای برنامه‌های آموزشی مرتبط با حفظ قرآن در میان جوانان، تثبیت ارزش‌های اسلامی متعالی، و پیوند نسل‌ جوان و نوجوان با کلام‌الله مجید برگزار می‌شود.
انتهای پیام
captcha