کد خبر: 4358386
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۲

430 نفر؛ ظرفیت پذیرش امسال حوزه‌های علمیه خواهران استان مرکزی

معاون آموزشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان مرکزی گفت: ظرفیت پذیرش امسال در مقطع سطح دو ۳۰۰ نفر، در مقطع سطح سه ۱۰۰ نفر و در مقطع سطح چهار ۳۰ نفر است.

حوزه‌ علمیه خواهرانبه گزارش ایکنا از استان مرکزی، ملیحه کمیلی معاون آموزشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان مرکزی، 25 خردادماه در نشست با خبرنگاران در اراک اظهار کرد: حوزه‌های علمیه خواهران، امسال نیز به‌منظور رشد و نهادینه‌سازی باور و بینش و گرایش و رفتار مطلوب براساس فرهنگ معارف ناب اسلامی و انقلاب اسلامی و در راستای متجلی شدن این فرهنگ در رفتارهای فردی و اجتماعی، جذب طلبه در حوزه‌های خواهران را پیگیری کرد.
 
وی با بیان اینکه این افراد می‌توانند با کسب مهارت‌های بحث، تبلیغ و کنشگری، پژوهش، تدریس تبلیغ و مدیریت در جامعه مثمرثمر باشند، اظهار کرد: همچنین زمینه ورود این افراد به مقاطع بالاتر در حوزه‌های علمیه برای ارتقای علمی و تربیتی مستمر آن‌ها فراهم شده است.
 
کمیلی با اشاره به وجود زمینه پذیرش و تحصیل خواهران در مقاطع سطح ۲، سطح ۳ و سطح ۴ حوزه‌های علمیه که معادل کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاهی است، افزود: امید است این فعالیت‌های آموزشی به رشد و تقویت خردورزی و خلاقیت و نگرش در راستای نقش‌آفرینی در تمدن نوین اسلامی منجر شود.
 
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان مرکزی از فعالیت مدارس علمیه خواهران در 11 شهرستان استان در قالب سه سطح آموزشی خبر داد و گفت: ظرفیت پذیرش امسال در مقطع سطح دو ۳۰۰ نفر، در مقطع سطح سه ۱۰۰ نفر و در مقطع سطح چهار ۳۰ نفر است.
 
به گفته وی، داوطلبان می‌توانند تا ۲۰ تیرماه سال جاری از طریق مراجعه به وبگاه paziresh.whc.ir یا مراجعه حضوری به ۱۸ مدرسه علمیه در سطح استان برای ثبت‌نام اقدام کنند. طلاب در مقطع سطح دو، دوره پنج ساله عمومی را خواهند گذراند. طلاب مقطع سطح سه در اراک، ساوه و محلات در رشته‌های تحصیل علوم قرآن، فقه و اصول، کلام با گرایش امامت، تربیت دینی کودک و نوجوان و مطالعات زنان مطالعات اسلامی زنان مشغول به تحصیل خواهند شد. در مقطع سطح چهار نیز طلاب در دو رشته تفسیر تطبیقی و فقه خانواده ادامه تحصیل خواهند داد.
 
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان مرکزی با اشاره به کسب مجوز دو رشته جدید در مقطع سطح سه اظهار کرد: امسال در اراک مجوز رشته تربیت دینی کودکان و نوجوان اخذ شده و برای اولین بار در این رشته پذیرش خواهیم داشت. در ساوه نیز برای اولین بار در رشته مطالعات زنان پذیرش انجام خواهد شد. 
 
وی با اشاره به فعالیت مدارس علمیه خواهران در اراک، ساوه، خمین، محلات، دلیجان، آشتیان، تفرش، خنداب و آستانه بیان کرد: در حال حاضر در کل استان بالغ بر ۱۵۰۰ طلبه در حال تحصیل هستند و تاکنون بیش از سه هزار طلبه از مدارس علمیه خواهران استان فارغ‌التحصیل شده‌اند.
 
کمیلی با بیان اینکه مشکلی در حوزه تامین استاد وجود ندارد، گفت: برخی فارغ‌التحصیلان حوزه‌های علمیه خواهران برای اخذ مجوز تدریس اقدام می‌کنند و تأمین بخشی از اساتید مقطع سطح دو از میان این افراد انجام می‌شود.
 
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان مرکزی با تأکید بر اینکه دانشنامه‌های سطح دو، سه و چهار حوزه علمیه از تمام مزایای علمی و استخدامی که مدارک دانشگاهی را شامل می‌شود برخوردار هستند. بسیاری از طلاب فارغ‌التحصیل مدارس حوزوی استان در چند سال گذشته جذب آموزش و پرورش شده و به‌عنوان معلم قرآن، دینی، عربی، مربی پرورشی یا مدیر مدرسه در حال فعالیت هستند. بسیاری نیز جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها شده‌ یا در دیگر مشاغل همچون دفاتر وکالت یا دفاتر اسناد رسمی مشغول به‌کار هستند.
انتهای پیام
دبیر:
لیلا بنیادی
captcha