کد خبر: 4361409
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۳
فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت:

ایستادگی و مقاومت ملت ایران برآمده از نگاه توحیدی است

سرهنگ پاسدار حسن امینی با اشاره به اینکه ایستادگی و مقاومت برآمده از نگاه توحیدی است و باید قدر این انقلاب عزیز را دانست، گفت: ملت مبعوث‌ شده با انفاق جان، مال و آبرو، در میدان ایستاده تا این انقلاب به دست صاحب اصلی‌اش، حضرت ولی عصر(عج) برسد.

سرهنگ پاسدار حسن امینی، فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت

به گزارش ایکنا از گیلان، سرهنگ پاسدار حسن امینی، فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت شامگاه نهم تیرماه با حضور در جمع مردم رشت در میدان شهدای ذهاب با اشاره به حضور پرشور مردم در یکصد و بیست و دومین قرار شبانه در میدان شهدای ذهاب رشت اظهار کرد: مردم مبعوث‌ شده با شیب قائمی که ساختند مانع دست‌درازی دشمن شده و اجازه ندادند دشمن صهیونیستی و استکبار جهانی حتی یک قدم جلو بیایند.

وی مبعوث شدگان میدان را، برگزیدگان خدا و در مسیر استمرار راه انبیا دانست و افزود: آرزوی همه انبیا و اولیای الهی، استقرار حکومت شیعی بوده و این اتفاق در دوران نواب امام زمان(عج) از امام کبیر تا امام شهید و امام رشید انقلاب رخ داده است.

امینی با اشاره به حضور بیش از 120 شب مردم در میدان، گفت: شما مبعوث‌شدگان میدان، بصیرت و آرمانگرایی غیرقابل اصطحکاک دارید و شعارهایتان پررنگ‌تر از شب‌های اول در میدان طنین‌انداز بوده و این بصیرت و هوشیاری دشمن‌شکن است.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب درباره مذاکرات، بیان کرد: حضرت آقا فرمودند که این جانب و مردم، شروط را دنبال و مراقبت کرده و ما تا تحقق همه شروط نائب امام زمان(عج)، خسته نشده و در میدان ایستاده‌ایم‌.

وی با اشاره و تحلیل تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی ایران گفت: دشمنان پس از پیروزی انقلاب، ما را درگیر جنگ‌های داخلی، جنگ تحمیلی هشت ساله، فتنه‌های رنگین و مخملین و سپس جنگ سخت نیابتی در سوریه و عراق کردند، اما انقلاب اسلامی این تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده و فاصله خود را با جبهه مقاومت نزدیک ساخت و شکل جدیدی به هندسه مقاومت داده و دشمن را در همه جبهه‌ها شکست داد.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به روزهای اوج‌گیری داعش افزود: دشمن به چند ده متری حرم حضرت زینب(س) رسیده بود و عناصر فارسی زبان داعش فریاد می‌زدند «زینب یا جای تو اینجاست یا جای ما»، اما مدافعان حرم فتنه تکفیری‌ها را خنثی کرده ‌و سقوط موصل بر اثر خیانت ته مانده‌های رژیم بعث عراق، سقوط تل عفر، الرمادی، صلاح‌الدین و دیاله که هم‌مرز با کرمانشاه است، نشان داد که دشمن به‌دنبال رسیدن به جمهوری اسلامی بود، چراکه ایران اسلامی، حرم است.

امینی با تأکید بر اینکه ایستادگی و مقاومت برآمده از نگاه توحیدی است و باید قدر این انقلاب عزیز را دانست، گفت: اگر کسی امروز پرچم وحدت‌شکنی را برافرازد یا فقط نقاط ضعف را ببیند، بدانید که این قلم و تریبون و تفکر، یا غافل است یا خائن.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به اینکه در آستانه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی هستیم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره قائد شهید امت، گفت: برنامه‌های مراسم تشییع از روز یکشنبه، ۱۴ تیرماه در مصلی حضرت امام(ره) تهران برای وداع مستقر می‌شود و پس از اقامه نماز بر پیکر در روز دوشنبه، ۱۵ تیر، مسیر تشییع از خیابان دماوند، میادین امام حسین(ع)، انقلاب تا آزادی خواهد بود.

وی با بیان اینکه 120 دستگاه اتوبوس از استان گیلان برای اعزام مردم به تهران پیش‌بینی شده که ۲۰ دستگاه آن مربوط به شهرستان رشت است، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا 20 میلیون نفر در این تشییع شرکت کنند که بزرگترین تجمع انسانی در طول تاریخ بشر خواهد بود.

امینی با اشاره به تشکیل پایگاه‌های بعثت که به دستور رهبر معظم انقلاب انجام شده است، تصریح کرد: شش پایگاه مردمی مقاومت بعثت ویژه آقایان و بانوان در میدان شهدای ذهاب، مسکن مهر و پیربازار رشت تشکیل و با توجه به ثبت‌نام بیش از ۱۴ هزار نفر از مردم مبعوث شده رشت در لشکر حسینی و زینبی سپاه ناحیه مرکزی رشت، در این پایگاه‌ها ثبت‌نام می‌شوند.

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با تأکید بر اینکه به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکیل پایگاه‌های مقاومت بسیج مردمی در میادین رشت در دستورکار قرار گرفت، افزود: این پایگاه‌های مردمی به‌صورت همیشگی در میادین ایفای نقش فرهنگی، هنری، اجتماعی، امنیتی و دفاعی، محرومیت‌زدایی، فضای مجازی، تعلیم و تربیت، آموزش، جهاد تبیین خواهند داشت.

امینی با تأکید بر نقش مردم مبعوث شده در شکست مفتضحانه دشمن متجاوز گفت: ملت مبعوث‌ شده با انفاق جان، مال و آبرو، در میدان ایستاده تا این انقلاب به دست صاحب اصلی‌اش، حضرت ولی عصر(عج) و در کنار آخرین ولی فقیه زمان، حضرت آیت‌الله امام سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای برسد.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه مهدوی
captcha