کد خبر: 4362250
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۲
معاون فرهنگی، اجتماعی شهردار کرمان خبر داد

اهتزاز ۹ پرچم با عنوان «یا لثارات‌الحسین(ع)» در کرمان

معاون فرهنگی، اجتماعی شهردار کرمان، از اهتزاز ۹ پرچم با عنوان «یا لثارات‌الحسین و ما ترکناک یابن‌الحسین (ع)»، در ۹ نقطه از شهر کرمان، همزمان با نخستین روز «بدرقه آقای شهید ایران» خبر داد.

مجتبی احمدی معاون فرهنگی شهرداری کرمانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمان، محمدرضا احمدی، معاون فرهنگی، اجتماعی شهردار کرمان، امروز ۱۳ تیرماه در تشریح برنامه‌های ایام «بدرقه آقای شهید ایران» در کرمان، گفت: ویژه‌برنامه‌ای با همین عنوان امشب ۱۳ تیرماه، در میدان آیینی «کوثر» برگزار خواهد شد و طی آن یکی از پرچم‌های یادشده، به‌صورت نمادین در میدان «کوثر» به اهتزاز درمی‌آید. 

وی به ویژه‌برنامه‌های «بدرقه آقای شهید ایران» تا پایان هفته در کرمان اشاره کرد و گفت: علاوه بر برنامه‌های حسینیه ثارالله و گلزار شهدا که هر صبح و عصر برگزار می‌شود، هر شب از ساعت ۲۰:۳۰ نیز ویژه‌برنامه مذکور در میدان آیینی «کوثر» برگزار خواهد شد. 

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان افزود: همچنین به همین مناسبت، بر روی بزرگ‌ترین بیلبورد شهری کشور در تقاطع سمیه، طرحی با عنوان «باید برخاست»، با تصویر آقای شهید و برخی از سرداران شهید، نصب و اکران شد.

احمدی افزود: بیش از ۴۰ بیلبورد و ۳۰ پرتابل شهری نیز به همین موضوع اختصاص یافت. 

وی ادامه داد: با همکاری سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری، پارچه‌نوشته‌هایی با عنوان «بدرقه آقای شهید ایران»، جلوی اتوبوس‌ها و پرچم‌های منقوش به عبارت «باید برخاست» و مشت گره‌کرده قائد شهید، روی تاکسی‌های شهر نصب شد. 

معاون فرهنگی اجتماعی شهردار کرمان، از راه‌اندازی دو موکب در خروجی‌های شهر در جاده تهران و جاده زرند خبر داد و گفت: به همت مناطق یک و دو، دو موکب برای خدمت‌رسانی به زائرانی که قصد عزیمت به تهران و مشهد دارند تا در مراسم بدرقه و تشیع حضرت آقا شرکت کنند، راه‌اندازی شده است. 

احمدی افزود: همچنین به همت معاونت خدمات‌شهری و مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری، موکب جاده ماهان، با عنوان موکب امام حسین (ع)، در حال راه‌اندازی و خدمت‌رسانی به زائران است. 

وی ادامه داد: به همت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری نیز، سه المان گل و یک المان با عنوان بیت حضرت آقا، در نقاط مختلف شهر نصب شده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی شهردار کرمان، به حمایت و پشتیبانی از برخی اقدامات محله‌محور نیز اشاره کرد و گفت: همچنین در پل‌ها و تقاطع‌های غیر همسطح و برخی از معابر شهر نیز پرچم‌های مرتبط با این ایام نصب شده است.

انتهای پیام
خبرنگار:
معظمه رنجبر
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha