کد خبر: 4365866
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۴
امام جمعه:

خون‌خواهی رهبر شهید تکلیفی ملی برای برچیدن سلطه‌گری در منطقه است

حجت‌الاسلام حجت قاسم‌خانی گفت: خون‌خواهی رهبر شهید فراتر از یک واکنش عاطفی، تکلیفی شرعی و ضرورتی عقلانی برای بازگرداندن عدالت است که در بستر نظریه بازدارندگی و با اتکا به وحدت ملی، مسیر را برای حذف رژیم صهیونیستی و پایان دادن به سلطه‌گری آمریکا در منطقه هموار می‌کند.

حجت‌الاسلام حجت قاسم خانی امام جمعه خویبه گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حجت قاسم‌خانی، امام جمعه خوی، امروز، دوم مردادماه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خوی اظهار کرد: در مواجهه با چالش‌های پیچیده عصر حاضر بازگشت به سیره عملی امام علی(ع) راهگشای بسیاری از گره‌های مدیریتی و اجتماعی و زهد عمل او در پوشیدن لباس وصله‌دار، تنها یک کنش فردی نبود بلکه استراتژی‌ای برای رام کردن نفس، ایجاد خشوع باطنی و هم‌سویی با توده‌های مردم در دوران تجمل‌گرایی مسئولان بود و این رویکرد یادآور آن است که در مسیر تکامل و پیروزی، گسست از تعلقات دنیوی و تمرکز بر ارزش‌های اخلاقی، پیش‌نیاز دستیابی به تعالی و مدیریت صحیح جامعه است.

وی افزود: پیوند میان معنویت و عمل در ابعادی گسترده‌تر در پیاده‌روی اربعین سیدالشهدا(ع) متجلی می‌شود و اربعین امروز فراتر از یک مراسم مذهبی به یک حلقه‌ ارتباطی جهانی برای آشنایی ملت‌ها با اسلام تبدیل شده و تحلیلگران بر این باورند که این رغبت اجتماعی جهانی، زمینه‌ساز شناساندن امام عصر(عج) به مردم دنیا در آستانه ظهور است چرا که او در نخستین نداهای خود، هویتشان را از طریق معرفی امام حسین(ع) تبیین می‌کنند پس حفظ این سرمایه اجتماعی در کنار تمرکز بر اولویت‌های ملی و استراتژیک، ضرورتی دوچندان دارد.

قاسم‌خانی بیان کرد: در لایه‌ سیاسی و امنیتی، مسئله خون‌خواهی رهبر شهید فراتر از یک واکنش احساسی یک تکلیف شرعی و ضرورت عقلانی است و براساس مبانی قصاص قرآنی و اصل «پاسخ متناسب»، انتقام از جنایتکاران نه تنها حق، بلکه تکلیفی برای حفظ امنیت اجتماعی و بازگرداندن عدالت است. 

وی ادامه داد: این مطالبه ملی که مورد تأکید رهبری معظم انقلاب است و در گام نخست بر مجازات عاملان متمرکز است و در گام‌های بعدی هدف نهایی آن حذف رژیم صهیونیستی و پایان دادن به سلطه‌گری آمریکا در منطقه محسوب می‌شود. 

امام جمعه خوی تصریح کرد: از منظر دفاعی این خون‌خواهی در بستر «نظریه بازدارندگی» تعریف می‌شود و پاسخ قاطع به ترورها و جنایات تنها راه بازتعریف نظم امنیتی منطقه و جلوگیری از تکرار آن‌هاست و جمهوری اسلامی با تکیه بر توان موشکی، پهپادی و تسلط بر جغرافیای رزم در تنگه هرمز، در برابر تلاش‌های دشمن برای فرسایش توان مقاومت ایستادگی می‌کند. 

وی گفت: هدف دشمن از ایجاد تنش در مناطق جنوبی تحریک به جنگ تمام‌عیار و اجرای سناریوهای تجزیه‌طلبانه است و اما اراده راسخ ایران، این محاسبات را با شکست مواجه می‌کند.

قاسم‌خانی مطرح کرد: در کنار تقابل نظامی ایران با یک «جنگ ترکیبی» روبروست و دشمن با بهره‌گیری از فضای مجازی و ابزارهای رسانه‌ای به‌دنبال تعمیق شکاف‌های قومی و نسلی و القای ناامیدی است. 

وی افزود: در این شرایط «وحدت کلمه و اتحاد مقدس» به‌عنوان اصلی‌ترین عامل ظفر معرفی می‌شود و رسالت پیشروان بصیرت و کنشگران سیاسی در این مقطع، هدایت جامعه به سمت تاب‌آوری فعال است تا مانع از شکست داخلی پیش از رویارویی نظامی شوند.

امام جمعه خوی تصریح کرد: تحلیل چالش‌های راهبردی آمریکا نشان می‌دهد که تصرف تنگه هرمز یا تحمیل اراده بر ایران به دلیل هزینه‌های نجومی، فشار افکار عمومی داخلی آمریکا و توان نامتقارن ایران، ناممکن است و آمریکا در برابر عزم راسخ ایران و تاکتیک‌های جنگ الکترونیک، با یک محاسبه غلط روبه‌رو است.

وی ادامه داد: نبرد امروز پیش از هر چیز «نبرد اراده‌ها» است و مقاومت هوشمندانه ملت ایران، تضمین‌کننده عبور پیروزمندانه از این پیچ تاریخی و تثبیت جایگاه ایران به‌عنوان قدرت بلامنازع منطقه خواهد بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
الناز نقی زاده ساعتلو
captcha