به گزارش ایکنا به نقل از روابطعمومی استانداری لرستان، امید امیدی شاهآباد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان، امروز هشتم مردادماه، در جلسه شورای هماهنگی بانکهای لرستان، اظهار کرد: منابع بانکی استان تا پایان تیرماه جاری ۱۱۹ همت بوده درحالیکه مصارف بانکی ۱۲۷ همت است.
معاون اقتصادی استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴هزار و ۶۵۴ فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ هزار و ۵۹۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.
امیدی اظهار کرد: هماکنون ۱۴هزار نفر نیز در صف دریافت تسهیلات ازدواج هستند.
وی ادامه داد: تاکنون نیز ۳هزار و ۵۷۵ فقره تسهیلات فرزندآوری به مبلغ ۳۴۵ میلیارد تومان در استان پرداخت شدهاست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بر ضرورت انتقال حساب های بانکی برخی واحدهای اقتصادی بزرگ مانند پتروشیمی لرستان به استان خبر داد و گفت: این اقدام گام مؤثری در راستای تأمین منابع مالی بانکهای استان است.
امیدی اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد هرچه سریعتر نسبت به ۵۵ واحد تملک شده توسط بانکهای استان براساس برنامه زمانبندی شده، اقدام کرد.
وی در ادامه با اشاره به روند پرداخت تسهیلات سفر رئیسجمهور به لرستان، گفت: از محل این سفر ۲۳/۱ همت اعتبار به استان اختصاص یافت که تاکنون حدود ۶ همت اعتبار از این محل پرداخت شده و یا در مراحل پرداخت است و مابقی تعهد سال ۱۴۰۵ نیز در حال پیگیری و اقدام هستند.
انتهای پیام