کد خبر: 4367647
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۲

برگزاری مراسم وداع و تشییع ملوان شهید «نیما مرادی» در بندرانزلی

مدیرکل بنیاد شهید گیلان، از برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر پاک شهید «نیما مرادی»، ملوان گیلانی خبر داد و گفت: این مراسم در بندرانزلی برگزار خواهد شد.

برگزاری مراسم وداع و تشییع ملوان شهید «نیما مرادی» در بندرانزلیبه گزارش ایکنا از گیلان، محمدرضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید استان امروز، 11 مردادماه در جمع خبرنگاران، از برگزاری آیین وداع با دریانورد شهید، «نیما مرادی» خبر داد و اظهار کرد: این مراسم ساعت ۲۲ شامگاه امشب، ۱۱ مرداد در میدان امام خمینی(ره) بندرانزلی برگزار می شود.

وی همچنین از برگزاری مراسم تشییع این شهید ملوان در ساعت ۱۰ صبح فردا، دوشنبه‌ ۱۲ مرداد خبر داد و گفت: این مراسم از میدان امام خمینی(ره) به سمت گلزار شهدای بندرانزلی برگزار خواهد شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه دریانورد جوان اهل بندرانزلی سوم مردادماه جاری در جریان حمله اوکراین به کشتی تجاری «آنا» در دریای کاسپین به شهادت رسید، گفت: شهید «نیما مرادی» در نخستین ماموریت دریایی خود و در مسیر خدمت، جانش را از دست داد.

داوطلب، شهید مرادی را فرزند آخر خانواده و مجرد دانست و گفت: پدر این شهید جانباز و آزاده دوران دفاع مقدس و بازنشسته سازمان تامین اجتماعی و مادر وی نیز خانه دار است. شهید مرادی، دو برادر بزرگتر از خود دارد.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه مهدوی
captcha