کد خبر: 4368254
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۳

عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در انتخابات میشیگان

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از پیروزی عبدل السید، نامزد حامی فلسطین در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در ایالت میشیگان عصبانی شد.

انتخابات میشیگان

به گزارش ایکنا به نقل از صدای البلد، ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود نوشت: خبر خوبی برای حزب جمهوری‌خواه. السید، یک بازنده کمونیست که از یهودیان و اسرائیل متنفر است، برنده پیش‌بینی‌شده در رقابت با سوسیالیست‌ها است. 

رئیس جمهوری جمهوری‌خواه آمریکا که به نظرسنجی‌ها در کشورش به ویژه درباره وضعیت خودش بسیار بدبین است، گفت: طبق معمول، نظرسنجی‌ها در این مورد بسیار متفاوت بودند. انتظار نمی‌‌رفت که او به خوبی عمل کند. حالا، سیاست‌‌های دیوانه‌‌وار دموکرات‌‌ها فقط بدتر خواهد شد!

عبدالرحمن السید، نامزد حزب دموکرات برای کسب کرسی سنای آمریکا در ایالت میشیگان، بر رقیب خود به پیروزی رسید و راهی رقابت اصلی شد.

السید به‌رغم برخورداری هیلی استیونز، رقیب خود از حمایت سیاسی و مالی لابی صهیونیستی آیپک، توانست در برابر او به پیروزی برسد.

السید حالا برای راهیابی به کنگره باید با مایک راجرز، از حزب جمهوری‌خواه رقابت کند.

این یکی از رقابت‌های سرنوشت‌ساز در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره خواهد بود؛ جایی که مشخص می‌شود کدام حزب تا پایان دور دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ اکثریت سنا را برعهده دارد.

این سیاستمدار آمریکایی که اصلیت مصری دارد، در صورت راهیابی به کنگره به اولین سناتور مسلمان تاریخ آمریکا تبدیل خواهد شد.

السید بارها از فلسطین حمایت و از تجهیز ماشین جنگی رژیم صهیونیستی توسط آمریکا انتقاد کرده است.

انتهای پیام
captcha