کد خبر: 4367596
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۶

استقبال از طرح «ایستگاه‌های قرآنی» در مسیر زائران اربعین

طرح «ایستگاه‌های قرآنی» در مسیر زائران مراسم اربعین که با هدف ترویج فرهنگ قرآنی، اصلاح قرائت زائران، بهره‌گیری از ایام اربعین برای نهادینه‌سازی ارزش‌های قرآنی و ارائه خدمات قرآنی رایگان به زائران در حال فعالیت است، با استقبال چشم‌گیر مراجعه‌کنندگان روبه‌رو است.

استقبال از طرح «ایستگاه‌های قرآنی» در مسیر زائران اربعین

به گزارش ایکنا به نقل از کربلاء الآن، یاسر الطائی، از اساتید دارالقرآن الکریم وابسته به آستان مقدس امام حسین(ع) در این باره اظهار داشت که این بخش با همکاری حوزه علمیه نجف، طرح «ایستگاه‌های قرآنی» را برای زائران در مسیر «یا حسین» و در محل «شهرک زائران امام حسن مجتبی(ع)» برگزار کرده است.

او توضیح داد که هدف از برپایی این ایستگاه‌ها، ترویج فرهنگ قرآنی، اصلاح قرائت زائران، بهره‌گیری از ایام اربعین برای نهادینه‌سازی ارزش‌های قرآنی و ارائه خدمات قرآنی رایگان به زائران ارجمند است.

وی گفت: این ایستگاه‌ها میزبان فعالیت‌های گوناگونی هستند، از جمله جلسات انفرادی با حضور اساتید کارشناس برای اصلاح قرائت سوره‌های «فاتحه» و «اخلاص» در نمازهای روزانه. همچنین، گردهمایی‌های روزانه قرآنی با حضور قاریان دارالقرآن الکریم و برنامه‌هایی برای نمایش استعدادهای کودکان خردسال در زمینه حفظ و تلاوت قرآن برگزار می‌شود.

الطائی افزود: این ایستگاه‌ها شامل مسابقات و آزمون‌های سریع قرآنی نیز هستند و هدایای متبرکی میان شرکت‌کنندگان توزیع می‌شود.

وی گفت: این غرفه میزبان نمایشگاه خوش‌نویسی عربی با محوریت آیات قرآن و همچنین برنامه نونهالان قرآنی(ویژه آموزش سوره‌های کوتاه) بود و در کنار آن، هدایای متبرک نیز توزیع می‌شد. او همچنین خاطرنشان کرد که این غرفه «پاسخگوی پرسش‌های قرآنی زائران» هم بوده است.

این فعال قرآنی عراق با تأکید بر اینکه این غرفه شاهد حضور پربرکت و استقبال گسترده زائران بود، به مشارکت هیئت‌هایی از کشورهای مختلف عربی و خارجی اشاره و تصریح کرد: این مشارکت، بازتاب‌دهنده وحدت و جهان‌شمولی پیام قرآن در ایام اربعین امام حسین(ع) است و بر تأثیر مثبت این غرفه‌ها در خدمت‌رسانی به زائران گرامی تأکید دارد.

انتهای پیام
captcha