کد خبر: 4368309
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۳

موکب هنرمندان «شین» به فعالیت خود پایان داد

موکب هنرمندان ایلام و ایران با عنوان «شین» که در سه‌راهی کارزان مستقر بود، فعالیت خود را در ایام اربعین حسینی به پایان رساند. این مجموعه با بهره‌گیری از ظرفیت فعالان فرهنگی و اصحاب رسانه، برنامه‌های متنوع معرفتی و هنری را برای زائران اجرا کرد تا در کنار خدمات رفاهی، غنای فرهنگی این رویداد بزرگ معنوی را ارتقا بخشد.

ارسالی/ موکب هنرمندان «شین» به فعالیت خود پایان داد
به گزارش ایکنا از ایلام، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، موکب هنرمندان ایلام و ایران «شین» که در ایام اربعین حسینی در سه‌راهی کارزان به زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) خدمت‌رسانی می‌کرد، به فعالیت خود پایان داد.
 
این موکب در طول ایام اربعین با بهره‌گیری از ظرفیت هنرمندان، فعالان فرهنگی و اصحاب رسانه، برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و معرفتی را برای زائران اجرا کرد و در غنای فرهنگی این رویداد بزرگ معنوی نقش مؤثری داشت.
 
براساس این گزارش، موکب «شین» با اجرای برنامه‌های هنری، تولید و عرضه آثار فرهنگی، فعالیت‌های رسانه‌ای و برگزاری برنامه‌های معرفتی، تلاش کرد ضمن ترویج فرهنگ عاشورا، فضایی مناسب برای تعامل فرهنگی و انتقال پیام اربعین به زائران فراهم کند.
 

پایان فعالیت موکب هنرمندان «شین» در اربعین ۱۴۰۵

پایان‌بخش روزهای خدمت خالصانه هنرمندان و فعالان فرهنگی استان ایلام خدمتی بود که با مشارکت گسترده اهالی فرهنگ و هنر، جلوه‌ای از همدلی و ارادت به ساحت حضرت سیدالشهدا(ع) را به نمایش گذاشت.
 
تجربه فعالیت موکب هنرمندان «شین» نشان داد که بهره‌گیری از ظرفیت هنر و فرهنگ در کنار خدمات رفاهی، می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت برنامه‌های فرهنگی اربعین و انتقال پیام نهضت عاشورا به زائران و مخاطبان داخلی و بین‌المللی ایفا کند.
انتهای پیام
خبرنگار:
فرید سبزی
دبیر:
سلما آرام
captcha