کد خبر: 4371163
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۰
یک کارشناس حوزه مهدویت:

مسجد سنگر عبادت، بصیرت و مقاومت است

حجت‌الاسلام محمدصابر جعفری با تأکید بر ضرورت افزایش بصیرت، صبر، وحدت و استقامت در جامعه منتظر، مسجد را پایگاه تربیت، وحدت و مقاومت دانست و گفت: تشخیص حق از باطل در دوران غیبت، زمینه‌ساز شناخت مسیر حق در عصر ظهور است.

مسجد باید سنگر عبادت، بصیرت و مقاومت باشد

حجت‌الاسلام محمدصابر جعفری کارشناس حوزه مهدویت در گفت‌و‌گو با ایکنا از اردبیل با گرامیداشت سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) و روز جهانی مسجد اظهار کرد: اگر انسان در دوران غیبت نتواند حق را از باطل تشخیص دهد، در عصر ظهور نیز قادر به شناخت مسیر حق نخواهد بود؛ بنابراین افزایش بصیرت، صبر، وحدت و استقامت از الزامات جامعه منتظر است.

وی با اشاره به دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی با ملت ایران افزود: حوادث و جنایت‌های سال‌های اخیر علیه مسئولان، دانشمندان، دانش‌آموزان و مردم بی‌گناه، ماهیت دشمنی آنان را آشکار کرده است؛ از این‌رو، شناخت دشمن و تشخیص حق از باطل ضرورتی انکارناپذیر است.

جعفری مسجد را یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های دینی و اجتماعی جامعه اسلامی دانست و بیان کرد: مسجد تنها محل عبادت نیست، بلکه سنگر تربیت، وحدت، مقاومت، جهاد و شهادت است و نباید اجازه داد حضور مردم در مساجد کمرنگ شود یا این پایگاه مهم از کارکرد واقعی خود فاصله بگیرد.

کارشناس حوزه مهدویت ادامه داد: اهل مسجد باید در برابر دشمنان محکم و استوار، در برابر مردم مهربان و دلسوز و در برابر خداوند خاضع و متواضع باشند و این ویژگی‌ها باید در رفتار و سبک زندگی مؤمنان نمود عینی داشته باشد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت گفت: ملت ایران و امام خمینی(ره) با ایستادگی در برابر رژیم پهلوی، تقدیم شهدا و تحمل سختی‌ها، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند و پس از آن نیز رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس در برابر رژیم بعث عراق ایستادگی کردند.

جعفری بیان کرد: بسیاری از شهدای دفاع مقدس، از جمله نوجوانانی همچون شهید مرحمت بابازاده، از دل مساجد برخاستند و با ایمان و شجاعت در دفاع از اسلام و میهن اسلامی نقش‌آفرینی کردند.

وی جمهوری اسلامی ایران را به‌مثابه یک حرم توصیف کرد و افزود: اگر این حرم آسیب ببیند، بسیاری از ارزش‌ها و دستاورد‌های دینی و ملی در معرض تهدید قرار خواهد گرفت؛ بنابراین باید با حفظ روحیه مقاومت و حضور مسئولانه در میدان، از دستاورد‌های انقلاب اسلامی صیانت کرد.

جعفری همچنین با اشاره به تحولات جهانی و کاهش نفوذ آمریکا در جهان اظهار کرد: ملت‌های مختلف در برابر سیاست‌های استکباری ایستادگی کرده‌اند و در جامعه اسلامی نیز ولایت، مسجد و فرهنگ عاشورا می‌توانند سه محور مهم وحدت و مقاومت باشند.

وی در پایان بر حمایت از ولایت فقیه، ادامه راه شهدا و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: ملت مؤمن و مقاوم ایران با تکیه بر فرهنگ عاشورا، مسجد، ولایت و روحیه مجاهدت، مسیر عزت، استقلال و مقاومت را ادامه خواهد داد.

انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه مصطفایی
captcha