کد خبر: 1361202
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۰
صمیمی عنوان کرد:

تکیه بر معماری اسلامی؛ اولین اقدام برای مناسب‌سازی قبور شهدا

گروه جهاد و حماسه: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ درباره مناسب‌سازی قبور شهدا گفت: دسترسی آسان و ساخت محیطی با نشاط‌‌‌‌تر با تکیه بر معماری اسلامی، اولین اقدام این بنیاد در زمینه مناسب‌سازی قبور شهدا است.


حمیدعلی صمیمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره جمع‌آوری و تدوین خاطرات و زندگی‌نامه‌های شهدا، گفت: بحث جمع‌آوری خاطرات و زندگی‌نامه‌های شهدا از مدت‌ها پیش آغاز شده و به مرحله نهایی رسیده است. اکنون نیز مقوله تجمیع زندگی‌نامه ایثارگران و رزمندگان در دستور کار قرار دارد.



تجمیع خاطرات شفاهی شهدا



وی ادامه داد: طبق برنامه‌ای مدون، خاطرات شفاهی شهدا که نزد خانواده‌ها، دوستان و همرزمان آنها قرار دارد، جمع‌آوری شده و تمامی خاطرات شهدا را به صورت گسترده، به ویژه در فضای مجازی منتشر می‌کنیم تا در دسترس همگان قرار گیرد. این امر زمینه‌ساز آشنایی هرچه بیشتر نسل جدید با شهدا و در نتیجه ترویج سیره عملی آنها می‌شود.



مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ بحث مناسب‌سازی قبور شهدا را از دیگر اقدامات این بنیاد در راستای ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و خانواده‌های آنها عنوان کرد و افزود: بسته به نوع درخواستی که خانواده‌های شهدا دارند، سعی می‌شود تا مناسب‌سازی قبور شهدا انجام شود. اولین اقدام در این زمینه، تحت عنوان «دسترسی آسان» به قبور شهدا مورد نظر است.



مناسب‌سازی قبور شهدا با تکیه بر معماری اسلامی



وی اظهار کرد: ساخت محیطی با نشاط‌‌‌تر با تکیه بر معماری اسلامی از دیگر اقدامات بنیاد شهید در راستای مناسب‌سازی قبور شهدا است که با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، در این راستا اقدام می‌شود. بر این اساس بنیاد شهید سعی دارد با بسترسازی لازم برای دسترسی آسان به قبور شهدا و ساخت محیط اسلامی، زنده نگه داشتن یاد و خاطرات شهدا را اجرایی کند.



صمیمی در بخش دیگری از سخنان خود در زمینه خدمات‌ پزشکی برای خانواده‌های شهدا، گفت: بیمارستان‌ها خاتم الانبیاء(ص)، ساسان، مصطفی خمینی و بیمارستان بقیه‌الله(عج) سپاه، با تمامی توان نسبت به خدمات‌رسانی به خانواده‌های شهدا فعال هستند. در همین راستا، همه خانوادهای شهدا و ایثارگران تحت حمایت بیمه طلایی قرار گرفته‌اند که این بیمه، همه خدمات پزشکی را شامل می‌شود.



اجرایی شدن بیمه طلایی ایثارگران



وی ادامه داد: با اجرایی شدن بیمه طلایی ایثارگران، دیگر نمی‌توان گفت که یک یا چند بیمارستان متعلق به بنیاد شهید و ارگان‌های مسئول در زمینه ایثار و شهادت کشور است که در زمینه خدمات‌دهی به ایثارگران و خانواده‌هایشان فعالیت می کنند، بلکه تمامی بیمارستان‌های طرف قرارداد با این بیمه، مکلف به ارائه خدمات به خانواده‌های شهدا و ایثارگران در سراسر کشور هستند.



تأسیس صندوق سلامت



مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با بیان اینکه در کنار بیمه طلایی درمانی خانواده‌های شهدا، صندوق سلامت نیز تأسیس شده است، تصریح کرد: این صندوق با همکاری بیمه‌ها سعی خواهد کرد تا خانواده‌های شهدا دغدغه هزینه‌های پزشکی را نداشته و در صورتی که مازاد بر بیمه درمانی خود، مبلغی را پرداخت کنند، این مبالغ به خانواده‌های شهدا و ایثارگران باز گردانده شود. بنابراین اگر در هر نقطه‌ای از کشور بیمارستانی باشد، بیمه‌های طرف قرارداد بنیاد شهید نیز در آنجا اجرا خواهند شد.

captcha