کد خبر: 3570086
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۴
حجت‌الاسلام خاموشی:

سازمان دارالقرآن پشتیبانی از نخبگان و رویش‌های جدید را پیگیری می‌کند

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در یازدهمین همایش تجلیل چهره‌های قرآنی بر امر نظارت بر نهادهای قرآنی و اینکه نظارت، کارکرد دستگاه‌ها را بهبود می‌بخشد تأکید و تصریح کرد: سازمان دارالقرآن پشتیبانی از نخبگان و رویش‌های جدید را پیگیری می‌کند.

سازمان دارالقرآن پشتیبانی از نخبگان و رویش‌های جدید را پیگیری می‌کند
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی امشب، 15 بهمن‌ماه در یازدهمین همایش ملی تجلیل از چهره‌های قرآنی گفت: برداشتم این است که نسل‌های بعدی انقلاب اسلامی، حرکت بیشتری برای روخوانی و روان‌خوانی و نیز حفظ قرآن کریم داشتند و دارند. خوشبختانه دولت و نهادهای فرهنگی نیز بحث قرآن را در دستور کار خود قرار دادند و آمارها نشان داده است که توسعه صداهای زیبا در امر تلاوت قرآن، توسعه جلسات قرآن و میزان حفاظ قرآن در مجموع رو به رشد بوده و هست و ان‌شاءالله به رقم 10 میلیون حافظ قرآن کریم که مد‌نظر مقام معظم رهبری است، می‌رسیم.

وی ادامه داد: بیش از یک دهه و نیم قبل، تصمیم گرفتیم که به دلیل مسائل جغرافیای انسانی، برنامه‌های فرهنگی را در دو بخش داشته باشیم؛ قرآن و غیر قرآن و به همین دلیل سازمان دارالقرآن الکریم را با حضور پیشکسوتان و صاحبنظران حوزه قرآن، تشکیل دادیم و نیروی انسانی و منابعی به این سازمان داده شد.

خاموشی بیان کرد: نکته دیگر اینکه، کار قرآنی و دینی از آن خود مردم است؛ مانند خیرین و مثل آحاد مردمی که در فعالیت‌های قرآنی از یکدیگر سبقت می‌گیرند و در واقع ما در امور قرآنی برآنیم تا نقش انتظام و پشتیبان علمی را داشته باشیم و امیدواریم به بالاترین سطح امور قرآنی برسیم.

وی در ادامه درباره برنامه‌های آتی در توسعه فعالیت‌های قرآنی گفت: زمانی نهضت قرآن‌آموزی در کشور مطرح بود که سازمان دارالقرآن الکریم، محور کار بود، بعد زمانی که شورای توسعه فرهنگ قرآنی شکل گرفت در اینجا نیز ما به عنوان یکی از بخش‌های فعال قرآنی حضور داشتیم و تأکید داشتیم که به تقسیم وظایف، باور داریم و معتقدیم شورا باید کارکرد هر دستگاهی که قدرت پیشی گرفته‌ در امور قرآنی را دارد، حمایت کند و اگر توان علمی بیشتری در آن نهاد نهفته است، بیشتر حمایت کند.

وی افزود: معتقدیم، نظارت، کارکرد دستگاه‌ها را بهتر خواهد کرد و حتی خواستیم به سازمان دارالقرآن الکریم سخت بگیرند و بر ما بیشتر نظارت داشته باشند.

خاموشی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در ذهن من روخوانی و روان‌خوانی مقدمه فهم قرآن، سپس مفاهیم و ترجمه و سپس تفسیر قرآن است. در سال‌های اخیر با همکاری مرکز تفسیر حوزه علمیه قم در ماه مبارک رمضان، اعزام نخبگان و کارشناسان تفسیر را در اولویت قرار دادیم. حلقه‌های هیئات مذهبی را با قرآن کریم مرتبط کردیم و قریب 94 هزار هئیت مذهبی در سراسر کشور فعالیت دارند که آنها را با قرآن ارتباط دادیم و حتی در این امور، برادران اهل تسنن را نیز تحت پوشش داشتیم.

وی تأکید کرد: کاری که سازمان دارالقرآن الکریم همیشه دارد و طی این سال‌ها انجام می‌داد، نخبه‌پروری قرآنی است و اینکه از نخبگان، پشتیبانی و رویش‌های جدیدی را دنبال می‌کند.


captcha