کرونا؛ سلاحی پلید برای تسویه‌حساب‌های سیاسی با ایران
کد خبر: 3881543
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵

کرونا؛ سلاحی پلید برای تسویه‌حساب‌های سیاسی با ایران

ویروس کرونا به سلاحی برای جبران سیاست‌های شکست‌خورده آمریکایی ـ صهیونیستی در برابر ایران تبدیل شده است.

کرونا؛ سلاحی پلید برای تصفیه حساب‌های سیاسی

به گزارش ایکنا، این روزها شیوع ویروس کرونا در چین و برخی کشورهای دیگر به سوژه داغ خبری تبدیل شده است. تعداد مبتلایان به این ویروس و جان‌باختگان، راه‌های مبارزه با آن، تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها، تجمع‌های رسمی و غیررسمی، لغو سفرها و اخباری از این دست هر روز در رسانه‎ها و شبکه‌های اجتماعی پیگیری می‌شود.

در این میان انتشار اخبار کذب نیز در افزایش نگرانی‎ها بی‌تأثیر نیستند؛ تا جایی که نمی‎توان از کنار برخی شایعات به‌سادگی رد شد و اغراض نهفته در آنها را نادیده گرفت. شایعاتی که با اهدافی از پیش تعیین شده از سوی گروه‌هایی خاص میان مردم دست به دست می‌شوند.

پایگاه خبری براثا عراق، در مطلبی درباره این موضوع ویروس کرونا را سلاحی پلید توصیف کرده است که این روزها به ابزاری برای تسویه حساب‌های سیاسی استفاده می‌شود. در این یادداشت به قلم «علی القطان» آمده است:

کرونا نامی است که در همه جهان بر سر زبان‌ها افتاده تا جایی که برخی گمان می‌کنند این پایان جهان است. براساس اطلاعات منتشر شده این ویروس در پایان سال گذشته میلادی در شهر «ووهان» چین کشف و آرام آرام از چین به دیگر کشورها منتقل شد تا جایی که اکنون  در 29 کشور جهان شیوع پیدا کرده است.

بیشترین قربانیان این ویروس از چینی‎ها بودند و ۷۷ هزار و ۲۶۲ مورد ابتلا در این کشور اعلام شده که شامل ۲ هزار و ۵۹۵ مورد مرگ و میر است.

در دیگر کشورهای جهان نیز بیش از ۲ هزار مورد ابتلای به ویروس کرونا و ۲۳ مورد مرگ ناشی از آن به ثبت رسیده است. تا جایی که سازمان بهداشت جهانی زنگ خطر را به صدا درآورد و از احتمال تبدیل این ویروس به اپیدمی جهانی خبر داد.

در شرایط کنونی و در زمانی که همه جهان باید برای مقابله با این بیماری متحد شده و دست در دست یکدیگر دهند، برخی از آن برای تسویه‌‌حساب‌های سیاسی خود استفاده می‌کنند، مانند آنچه در ارتباط یا ایران اتفاق افتاد. ایران مانند دیگر کشورهایی که این ویروس به آنها راه یافته است از همان ساعات اولیه به وضوح و شفافیت از تعداد مبتلایان و جان‌باختگان در اثر این ویروس سخن گفت که تا زمان نوشته شدن این یادداشت تعداد آنها به 15 حالت وفات و 95 ابتلا و بهبود 24 بیمار بوده است.

علی‌رغم اعلام ورود این ویروس و اتخاذ اقدامات فراوان برای مقابله با آن و با وجود اینکه ایران در مقایسه با کشورهای منطقه از توانمندی‌های خوبی در زمینه علمی و پزشکی برخوردار است، به نظر می‌رسد هنوز نتوانسته شیوع این ویروس را کنترل کند.

در این میان سیاست ایران‎هراسی در راستای خدمت به سیاست‌های آمریکایی ـ صهیونیستی که همه تلاش‌های پیشین آنها برای مخدوش کردن چهره ایران در میان ملت‌های منطقه با شکست روبه‌رو شده است، به سرعت به سمت هیاهوی رسانه‎ای و انتشار اخبار دروغ و شایعات فراوان در ارتباط با انتشار این ویروس در ایران رفت.

این سیاست در برخی رسانه‌های معاند کشورهایی چون عراق، لبنان، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس که ورود ویروس کرونا به کشورهای خود را به ایران نسبت دادند به وضوح دیده می‌شود؛ تا جایی که برخی از طریق بوق‎های رسانه‌ای خود ایران را متهم به ورود عمدی این ویروس به کشورشان کردند، برای مثال می‌توان از شبکه «MTV» لبنان نام برد.

در میان این هوچی‎گری‌ها سؤالاتی مطرح است؛ مثلاً آیا امکان دارد در ترکیه که مرکز سفرهای هوایی در منطقه است و تا روز گذشته نیز پروازهای این کشور به چین برقرار بوده تاکنون هیچ موردی از ابتلا به کرونا ثبت نشده باشد؟ یا امارات که بر اساس اطلاعات درج شده تعداد مبتلایان به این ویروس در آن به 80 نفر رسید و 18 نفر نیز در اثر این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. به علاوه اینکه این کشور مانند ترکیه مسیر ترانزیت بین‌المللی ندارد و میزبان میلیون‌ها نفر از شهروندان کشورهای شرق آسیا مانند افغانستان، پاکستان است، موجب نگرانی نیست؟

آمریکا، ژاپن، ایتالیا، آلمان، فرانسه، کره جنوبی و دیگر کشورها که وجود ویروس کرونا در آنها اعلام شده است؛ تهدیدی برای انتشار ویروس نیستند؟ چرا پروازها و تعاملات تجاری با همه این کشورها به جز ایران برقرار است؟

آیا اقدامات انجام شده علیه ایران از سوی کشورهای همسایه، از بستن مرزها گرفته تا لغو سفرهای هوایی و دریایی، اقداماتی برای پیشگیری از ویروس کرونا به‌شمار می‌رود یا سیاست‌های آمریکایی محسوب می‌شود که در برابر پایداری مردم ایران به زانو درآمده است؟

اگر این اقدامات پیشگیرانه است، چرا در ارتباط با دیگر کشورهایی که شیوع ویروس در آنها به اثبات رسیده انجام نمی‌شود؟ آیا می‌دانید هزاران نفر در پنج ماه گذشته به دلیل ابتلا به ویروس آنفلوآنزا در آمریکا جان باخته‌اند. بیماری که بر اساس گفته مرکز مبارزه و پیشگیری از بیماری‌های واگیردار بیشترین تأثیر آن بر جوانان و کودکان است.

براساس گزارش‌های این مرکز تعداد جان‌باختگان آنفلوآنزا در آمریکا به تنهایی از ابتدای اکتبر تا نیمه‌های فوریه(9 مهر تا 26 بهمن) بین 16 تا 1 هزار و تعداد مبتلایان بین 30 تا 40 میلیون نفر بوده است؛ آماری که در مقایسه با ویروس کرونا بسیار وحشتناک است. پاسخ به این سؤال‌ها سخت نیست، بلکه اندکی تأمل نیاز دارد.

انتهای پیام
captcha