پیشنهادی برای ورود کارکنان نهادها به عرصه حفظ قرآن + فیلم
کد خبر: 4003547
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
حجت‌الاسلام حسینی بیان کرد:

پیشنهادی برای ورود کارکنان نهادها به عرصه حفظ قرآن + فیلم

مدیر جامعه قرآنی عصر بنیاد فرهنگی ـ اجتماعی خاتم‌الاوصیا(عج) با اشاره به اجرای طرح «عهد جمعی» از سوی این نهاد، گفت: با توجه به موفقیت‌آمیز بودن آن، نهادهای فرهنگی می‌توانند به منظور تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در امر حفظ قرآن، به اجرای طرح‌های مشابه بپردازند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، مدیر جامعه قرآنی عصر بنیاد خاتم‌الاوصیاء(عج)، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، به تشریح جزئیات یک تجربه نسبتاً موفق در مورد حفظ قرآن در این مجموعه پرداخت و گفت: به طور کلی، یکی از موضوعاتی که مجموعه‌های مختلف دنبال می‌کنند، ارتقا و رشد نیروی اداری آنهاست، نهادهای مختلف کشورمان نیز به صورت ویژه تلاش می‌کنند تا نیروهای خود را در موضوعات فرهنگی و معارفی ارتقا دهند.

وی با اشاره به اینکه همه ما مخاطب مطالبه مقام معظم رهبری درباره تربیت 10 میلیون حافظ قرآن هستیم، افزود: در تحقق این مطالبه، هر یک از ما نمی‌توانیم خودمان را کنار بکشیم و بگوییم که خطاب معظم‌له افراد دیگری بوده و مجموعه‌ای که اسم خود را جبهه فرهنگی انقلاب گذاشته، مخاطب این فرمایش است. لذا سال گذشته در بنیاد فرهنگی ـ اجتماعی خاتم‌الاوصیا(عج) تجربه خوبی را در همین مورد کسب کردیم.

حسینی تصریح کرد: علاوه بر این، با توجه به اینکه مجموعه مذکور به فکر رشد معنوی و فکری نیروهای خود است، بسته‌ای را طراحی کرده است تا کارکنان و خانواده‌های آنها از آن بهره‌مند شوند. قبلاً در مجموعه‌های قرآنی این تجربه به دست آمده بود که یک سازمان، نهاد، اداره و مؤسسه قرآنی که به فکر قرآنی کردن جامعه است، برای نیروهای خود هم برنامه‌ای را اجرا کند، اما مورد موفقی را ندیده‌ام و این امر  دلایل مختلفی دارد.


بیشتر بخوانید:


مدیر جامعه قرآنی عصر بنیاد خاتم‌الاوصیاء(عج) اظهار کرد: سال گذشته این تجربه در بنیاد با موفقیت انجام شد و توانستیم به اعضای اصلی و خانواده‌های آنها خدماتی را ارائه دهیم. بر اساس برنامه‌ریزی، مقرر شد که روزانه یک سطر از قرآن مشخص و به شرکت‌کنندگان آموزش داده شود. لذا محتوای آن را تأمین کردیم و کانال تشکیل شد و اعضای ثبت‌نام‌کننده عضو شدند و استاد هر هفته یک بار با این افراد تماس می‌گرفت تا سؤال پرسیده شود و جریان حفظ ادامه یابد.

وی بیان کرد: برای اینکه انگیزه افراد کم نشود، حین انجام برنامه حفظ، مسابقات مقطعی هم برگزار می‌شد. با توجه به اینکه در این طرح قرار بود کارکنان مجموعه و خانواده‌هایشان در مورد یک موضوع هم‌پیمان شوند، این طرح با عنوان «عهد جمعی» نامگذاری شد و طی آن انس، تدبر و حفظ جزء سی پیگیری شد. امسال نیز عهد جمعی 2 برگزار و بسته‌های متنوعی همچون حفظ موضوعی، حفظ سوره‌های منتخب و حفظ جزء 29 به آن اضافه شده است.

حسینی با تأکید بر اینکه اجرای این طرح در مجموعه فرهنگی ـ اجتماعی خاتم‌الاوصیا بهانه‌ای شد تا این تجربه را به دیگران هم منتقل کنیم، بیان کرد: نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف می‌توانند از این تجربه استفاده کرده و نسبت به اجرای آن برای کارکنان خود و خانواده‌های آنها اقدام کنند.

این طرح با محوریت حفظ قرآن و در قالب آموزش غیر حضوری و مجازی برگزار می‌شود. در مرحله اول حفظ جزء 30 برنامه‌ریزی و زمان‌بندی شده است. طبق برنامه، شرکت‌کنندگان با حفظ روزانه بخشی از قرآن طی حداکثر 10 ماه از اول مرداد تا اول خرداد 1400 جزء 30 قرآن را حفظ می‌کنند. اهداف این طرح شامل این موارد است: جامه عمل پوشاندن به مطالبه مقام معظم رهبری، ترغیب و تشویق اعضا و خانواده کارکنان به حفظ قرآن، تجلیل و ارج نهادن به تلاش حافظان، ترویج فرهنگ و معارف غنی قرآن در بین کارکنان، گسترش انس و ارتباط با قرآن و معارف اهل بیت(ع) و نیز کاربردی کردن معارف آن در زندگی فردی و اجتماعی.

انتهای پیام
captcha