کد خبر: 4024807
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۲

تأکید بر ورود جهاددانشگاهی به حیطه بانکداری غیرحضوری

جمعی از مدیران بانک رفاه طی بازدید از نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی یکی از زمینه های همکاری این نهاد با بانک های کشور را طراحی نرم افزارهایی برای بهره وری بیشتر در عرصه بانکداری غیرحضوری عنوان کردند.

تأکید بر ورود جهاد دانشگاهی به حیطه بانکداری غیرحضوری

به گزارش ایکنا، گروهی از مدیران بانک رفاه کارگران صبح امروز نهم دی ماه از نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بازدید کردند.

علیپور، رئیس اداره حفاظت اسناد و آی تی بانک رفاه، در جریان این بازدید و در گفت وگو با خبرنگار ایکنا در مورد این نمایشگاه، گفت: قبل از اینکه به بازدید از نمایشگاه بپردازیم اطلاع و دیدگاه چندانی در مورد فعالیت های جهاد نداشتیم، البته از قدیم در مورد یک سری فعالیت ها در حوزه های پزشکی، حفاری و اکوسیستمی شنیده بودیم و در این نمایشگاه نیز همین قضایا ملموس تر بود.

وی در ادامه در مورد تعاملاتی که جهاد دانشگاهی و بانک رفاه می توانند داشته باشند، افزود: فعالیت های جهاد دانشگاهی بیشتر رویکرد تحقیقاتی دارد، به نظر می رسد برگزاری یک سری نشست های مشترک بین مدیران دو مجموعه باعث خواهد شد تا زمینه های تعامل شناسایی شود.

علیپور بیان کرد: نگاه بانک ها بیشتر به سرمایه گذاری در مجموعه ها و موضوعاتی هست که اطمینان بازگشت سرمایه در آن بالا باشد. قاعدتاً در حوزه جهاد دانشگاهی این اتفاق رخ می دهد باید سعی کنند حوزه های تخصصی خود را به حوزه های سرمایه گذاری ارائه دهند.

رئیس اداره حفاظت اسناد و آی تی بانک رفاه بیان کرد: نشست های تخصصی در این حوزه کم است و این از ضعف های مجموعه های تحقیقاتی است که کمتر به دنبال نشست های تخصصی برای جذب سرمایه می روند.

همچنین امین پویا، رییس اداره حفاظت فنی فیزیکی و ایمنی بانک رفاه نیز در گفت وگو با خبرنگار ایکنا، گفت: با توجه به اینکه حوزه فعالیت جهاد دانشگاهی علمی و پژوهشی است و هیچ انتهایی را نمی توان برای این حوزه متصور بود، لذا جهاددانشگاهی می تواند به این حوزه ورود داشته باشد، اما قبل از هر چیز باید این اعلام نیاز را از سمت شرکت ها دریافت کند.

این قاری بین المللی افزود: در حال حاضر کارکرد نسل جدید بانک ها نسبت به گذشته تغییر کرده و فعالیت بانک ها به سمت وضعیت الکترونیک و عدم حضور مشتری حرکت می کند. لذا جهاد دانشگاهی می تواند در این حوزه با طراحی نرم افزاری ورود جدی و شایسته داشته باشد. با این کار بسیاری از مشکلات مردم نیز رفع می شود.

پویا در پایان بیان کرد: برای رسیدن به زبان مشترک بین این دو مجموعه نیاز به تعاملات بسیار بیشتری هست.

انتهای پیام
captcha