کد خبر: 1201
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۸
حجت‎الاسلام میرزاییان:

نماز سنگر مستحکمی از ارزش‌ها در مقابل تهاجمات گسترده دشمن است

گروه اجتماعی: مسئول نمایندگی ولی‎فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار کرد: در طوفان هجمه‌های گسترده جهان غرب در راستای فاصله انداختن بیش از پیش میان مردم و به‌ ویژه جوانان با نماز و امور معنوی، نماز می‌تواند سنگر مستحکمی از ایمان و ارزش‌ها در مقابل تهاجمات گسترده آنان باشد.

 

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه سمنان،حجت‎الاسلام والمسلمین غلامرضا میرزاییان، مسئول نمایندگی ولی‎فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان عصر دیروز 30 مهرماه در مراسم تجلیل از خادمان و فعالان نماز جماعت در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: باید در زمینه برپایی باشکوه‌تر نماز جماعت در ادارات تلاش کنیم زیرا نماز چنان جایگاه والایی دارد که مهم‎ترین واجب الهی و وسیله برای رسیدن به خداست.

مسئول نمایندگی ولی‎فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه حضور گسترده کارمندان در نماز موجب می‌شود تا پرسنل از فیوضات و برکات آن بهره‌مند شوند افزود: نماز جماعت یکی از فرایض بزرگ الهی است که جنبه اجتماعی و معنوی دارد.

میرزاییان با بیان اینکه نماز پل اتصال انسان به خداوند است، اذعان کرد: قرآن برای حکومت امام زمان (عج) نخستین کاری را که در نظر گرفته و ایشان انجام می‌دهند، اقامه نماز است که در این راستا نماز جماعت حلقه اتصال مردم و ولایت است.

میرزاییان با اشاره به ضرورت توجه همه متولیان امر به مقوله نماز، تخصیص اعتبار و هزینه کردن در این بخش را سرمایه‌ای تمام ناشدنی دانست و متذکر شد: در طوفان هجمه‌های گسترده جهان غرب و شرق و تلاش مذبوحانه روزافزون آنان در راستای فاصله انداختن بیش از پیش میان مردم و به‌ ویژه جوانان با نماز و امور معنوی، همت و تلاش مضاعف دست‌اندرکاران مقوله نماز است که می‌تواند سنگر مستحکمی از ایمان و ارزش‌ها را مقابل تهاجمات گسترده آنان به‌ وجود آورد.

سیدحسن میرعماد، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان نیز اظهار کرد: برپایی و اقامه نماز در دین مبین اسلام به طور جدی مورد تأکید پیامبر گرامی اسلام (ص)، ائمه اطهار (ع) و بزرگان دینی قرار گرفته و این امر به دلیل اهمیتی است که اقامه نماز در رشد و تعالی مسلمانان و جوامع اسلامی دارد.

میرعماد با تأکید بر اینکه در قرآن کریم، بر شناخت سه اصل مهم خداشناسی، دشمن‎شناسی و تشخیص راه حقیقت تأکید شده است و بر همگان واجب است برای رستگاری حقیقی در سرای قیامت به این اوامر توجه داشته باشند متذکر شد: اگر به فعالیت‌های مخرب و ضد فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب نگاه کنیم، در می‌یابیم که یکی از اولویت‌های آن‎ها دور کردن جوانان و نوجوانان از نماز است.

این مسئول تصریح کرد: خداوند نیاز به کمک ندارد، خواسته تا ما را بیازماید، ما در این زمینه باید از خود شروع کنیم، تربیت دینی یک هنر است، اگر کسی هنری را نداشته باشد نمی‌تواند آن را به دیگری منتقل کند، پس باید نخست تربیت را از خود آغاز کنیم تا بتوانیم دیگران را تربیت و یاری کنیم، نخستین گام تعهد برای اقامه، نماز اول وقت است

وی با بیان اینکه نقش الگو در این زمینه بسیار مهم است، اضافه کرد: هیچ مسئله‌ای مهم‌تر از نماز نیست، در جذب دیگران به نماز خود باید الگوی خوبی باشید، الگو باید کارش را درست انجام دهد، برای مؤثر بودن نقش الگو را جدی بگیریم.

گفتنی است در این مراسم، از 17 نفر از خادمان و فعالان نماز جماعت اداره کل و ادارات شهرستان‎های استان سمنان تجلیل و به آن‎ها لوح تقدیر و هدیه اهدا شد.

 

captcha