کد خبر: 4366508
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۵

برگی از وصیت‌نامه شهید عملیات مرصاد «بهمن ذوالفقاریان»

شهید «بهمن ذوالفقاریان» از شهدای عملیات غرورآفرین مرصاد در وصیت‌نامه خود آورده است: «خدایا! کمکم کن تا عاشق لقای تو شوم. خدایا! آن‌قدر عاشقم کن که در راه تو، خون ناقابلم را تقدیم کنم. ما می‌رویم تا راه امام حسین(ع)، عاشورا و دین او را زنده نگه داریم.»

مزار شهید بهمن ذوالفقاریان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه استان سمنان، پنجم مردادماه، یادآور آسمانی شدن شهید «بهمن ذوالفقاریان» است؛ رزمنده‌ای که پنجم مردادماه سال ۱۳۶۷ در جریان عملیات غرورآفرین مرصاد در منطقه اسلام‌آباد غرب، بر اثر اصابت ترکش به فیض عظیم شهادت نائل آمد و به دیدار معبود شتافت.

این شهید بزرگوار در بخشی از وصیت‌نامه خود با عنوان «سخن جاویدان» آورده است: «پروردگارا! تو خود شاهدی که عزیزتر از جانم، چیزی ندارم تا فدای اسلام عزیز کنم. جانم را بپذیر تا با خون خود، حقانیت اسلام را ثابت کنم. خدایا! کمکم کن تا عاشق لقای تو شوم. خدایا! آن‌قدر عاشقم کن که در راه تو، خون ناقابلم را تقدیم کنم. ما می‌رویم تا راه امام حسین(ع)، عاشورا و دین او را زنده نگه داریم.»

شهید ذوالفقاریان در ادامه وصیت‌نامه خود، بر اهمیت معنویت تأکید کرده و آورده است: «مبادا از عبادت خداوند دست بردارید و از شما عاجزانه درخواست می‌کنم سنگر مسجد را پر کنید و هرچه بیشتر در نمازهای جمعه و جماعت شرکت داشته باشید.

وی در سفارش به مادر خویش نیز آورده است: «مادر عزیزم! می‌دانم داغ فرزند برای شما سخت و جانسوز است، اما با صبر، استقامت و توکل به خدا، استوار باشید و به شهادت من افتخار کنید، چراکه راه امام حسین(ع) را برگزیده‌ام. اگر ایمان به روحانیت نبود، لحظه‌ای نمی‌توانستم زندگی در این دنیا را بپذیرم. خدایا! اگر رضای تو در شهادت من است، گناهانم را ببخش و با کوله‌باری سبک مرا به درگاهت بپذیر.»

شهید ذوالفقاریان همچنین در بخشی از وصیت‌نامه خود، خواهرانش را چنین خطاب قرار داده است: «خواهران عزیزم! همچون حضرت زینب(س)، کوبنده، استوار و استقامت‌پیشه باشید و حجاب خود را حفظ کنید، چراکه حجاب شما خواهران مسلمان، گران‌بهاتر از خون شهداست.»

یادآور می‌شود، مزار مطهر شهید گرانقدر «بهمن ذوالفقاریان» در گلزار شهدای طالب‌آباد واقع است. 

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم نظری
captcha