کد خبر: 1206094
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸
همزمان با ايام فاطميه؛

نمايش تعزیه «ام‌ابيها» در اهواز اجرا می‌شود

همزمان با گرامی‌داشت ايام سوگواری فاطميه نمايش ام‌ابيها از 5 فروردين‌ماه در اهواز برگزار می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: همزمان با گرامی‌داشت ايام سوگواری فاطميه نمايش ام‌ابيها از 5 فروردين‌ماه در اهواز برگزار می‌شود.








حسين گلچين‌زاده، كارگردان تئاتر آئينی ـ مذهبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، با اعلام اين خبر اظهار كرد: اين نمايش همزمان با گرامی‌داشت ايام فاطميه 5 و 6 فروردين‌ماه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در پارك زيتون كارمندی (منطقه 3) شهر اهواز برگزار خواهد شد.


وی در ادامه افزود: نمايش مذهبی ام‌ابيها با موضوع ولادت حضرت فاطمه(س) تا شهادت ايشان به صورت بی‌كلام و فقط از طريق مرثيه‌سرايی و مداحی توسط بازيگران روی صحنه اجرا می‌شود.


اين كارگردان تئاتر آئينی ـ مذهبی با اشاره به اينكه علی بنائيان از ديگر كارگردانان نمايش ام‌ابيها است اظهار كرد: 25 بازيگر زن و مرد در اين نمايش به ايفای نقش خواهند پرداخت.


گلچين‌زاده با تصريح اينكه 6 نفر به عنوان عوامل اجرايی در برگزاري اين نمايش فعاليت دارند، گفت: بيش از 5 سال است كه نمايش ام‌ابيها در شهر اهواز اجرا می‌شود و هر ساله با استقبال خوبي از سوي مردم مواجه مي‌شود.


وی در خصوص پيشينه كارگردانی خود در انجام نمايش‌های مذهبی عنوان كرد: از سال 72 به كارگردانی نمايش‌های مذهبی و دفاع مقدس پرداخته است و هر سال در ايام محرم، شبهای قدر در ماه مبارك رمضان و ايام فاطميه به كارگردانی نمايش‌های آئينی می‌پردازد.


كارگردان تئاتر آئينی، مذهبی در پايان خاطرنشان كرد: هدف از برگزاری اين گونه نمايش‌ها معرفی بهتر سيره ائمه اطهار، رفتارهای اجتماعی و زندگی ايشان به جوانان جامعه و بيان كردن نوع نگاه ائمه اطهار به زندگی، دين و مسائل اجتماعی در جامعه است.

captcha