کد خبر: 1209745
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۳

100 برنامه فرهنگی ـ قرآنی ويژه ايام فاطميه در كامياران برگزار می‌شود

سرپرست اداره تبليغات اسلامی كامياران از اجرای 100 برنامه فرهنگی، تبليغی، قرآنی و دينی در ايام فاطميه در این شهرستان خبر داد.


گروه اجتماعی: سرپرست اداره تبليغات اسلامی كامياران از اجرای 100 برنامه فرهنگی، تبليغی، قرآنی و دينی در ايام فاطميه در این شهرستان خبر داد.


حجت‌الاسلام ابراهيم مولازاده، سرپرست اداره تبليغات اسلامی كامياران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، گفت: توسط اداره تبليغات اسلامی كامياران با همكاری تشكل‌های دينی و مردمی بيش از 100 برنامه فرهنگی، تبليغی، قرآنی و دينی در ايام فاطميه انجام می‌گيرد.


وی افزود: برگزاری گفتمان‌های دينی و كرسی‌های آزاد‌انديشی در دانشگاه آزاد پيام نور واحد كامياران و حوزه‌ها و مدارس، اعزام روحانيان شبكه تبليغ به‌منظور سخنرانی ‌و تبيين شخصيت حضرت فاطمه زهرا(س) از جمله اين برنامه‌هاست.


حجت‌الاسلام مولازاده از برگزاری كرسی‌های تلاوت در خانه‎های قرآن روستايی و شهری، حمايت از مراكز قرآنی و مراسم‌های سوگواری در سطح مساجد شهرستان و در مناطق روستايی را از اهم برنامه‌های اداره تبليغات اسلامی كامياران با همكاری تشكل‌های دينی و مردمی در سطح شهرستان برشمرد.

captcha