کد خبر: 1210368
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳
طی سال 91؛

350 گفتمان دينی در تويسركان برگزار شد

كارشناس فرهنگی تبليغات اسلامی شهرستان تويسركان گفت در سال 91 بيش از 350 گفتمان دينی با حضور استادان برجسته به شكل كارگاهی و همايشی برگزار و با استقبال بسيار گروه‌‌های مختلف مردم مواجه شد‌.


گروه اجتماعی: كارشناس فرهنگی تبليغات اسلامی شهرستان تويسركان گفت: در سال 91 بيش از 350 گفتمان دينی با حضور استادان برجسته به شكل كارگاهی و همايشی برگزار و با استقبال بسيار گروه‌‌های مختلف مردم مواجه شد‌.


محمد‌موسی جوكار، كارشناس فرهنگی تبليغات اسلامی شهرستان تويسركان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، گفت: در سال 91 بيش از 350 گفتمان دينی با حضور استادان برجسته به شكل كارگاهی و همايشی برگزار و با استقبال بسيار گروه‌‌های مختلف مردم مواجه شد.


وی افزود: همچنین در سال گذشته 11 هزار و 800 نفر از جوانان و نوجوانان در شهرستان تويسركان از گفتمان‌های دينی بهره‌مند شدند.


جوكار تصريح كرد: يكی از بزرگ‌ترين دغدغه‌های بزرگان دين و علما، پاسخ‌گویی مناسب به سؤالات و شبهه‌های دينی است كه به همين منظور گفتمان‌های دينی به شكل نشست‌، چشم‌‌اندازی از ماهيت دين را فرا‌روی شركت‌كنندگان نهاده است.


كارشناس امور فرهنگی تبليغات اسلامی تويسركان اضافه كرد: موضوعات اين گفتمان‌ها آسيب‌شناسی عزاداری، جنگ نرم و هجوم خاموش، مهدويت، آسيب‌های اجتماعی، زن و خانواده، حجاب و عفاف بوده است.


اين مقام مسئول در ادامه گفت: روابط دختر و پسر، نحله‌های انحرافی و عرفان‌های نوظهور و سلسله برنامه‌های سبك زندگی اسلامی از جمله موضوع‌های اين گفتمان‌ها در سال91 در مدارس، هيئت‌های مذهبی، مساجد، حوزه‌های علميه و مراكز دانشگاهی بود.


وی در ادامه محور اصلی اين گفتمان‌ها را آسيب‌های اجتماعی عنوان ‌و ابراز کرد: برگزاری گفتمان دينی يكی از اولويت‌های برنامه‌های تبليغات اسلامی تويسركان در راستای رفع شبهات فكری جوانان بوده كه تاكنون بسيار موثر واقع شده است و همچنان در سال ‌‌جاری نيز ادامه دراد.


جوكار مهم‌ترين هدف از برگزاری گفتمان‌های دينی را رفع شبهات و سؤال‌های دينی و اعتقادی جوانان دانست و خاطرنشان كرد: ارتباط چهره به چهره جوانان با اساتيد با هدف پاسخگويی به سؤالات و رفع شبهات دينی موجب تغذيه فكری از نظر دينی و اعتقادی برای دانشجويان، طلاب، دانش‌آموزان و عموم مردم می‌شود.

captcha