کد خبر: 1211769
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳
آيت‌الله طباطبايی‌نژاد

بيعت همافران ارتش با امام(ره) نقش مهمی در پيروزی و استمرار نظام اسلامی داشت

امام جمعه اصفهان با بيان اينكه ارتش در پيروزی انقلاب اسلامی تأثير مهمی داشت، تصريح كرد بيعت همافران ارتش جمهوری اسلامی با امام خمينی(ره) رهبر كبير انقلاب اسلامی، نقش مهمی در پيروزی و استمرار نظام جمهوری اسلامی ايفا كرد.


گروه اجتماعی: امام جمعه اصفهان با بيان اينكه ارتش در پيروزی انقلاب اسلامی تأثير مهمی داشت، تصريح كرد: بيعت همافران ارتش جمهوری اسلامی با امام خمينی(ره) رهبر كبير انقلاب اسلامی، نقش مهمی در پيروزی و استمرار نظام جمهوری اسلامی ايفا كرد.







آيت الله طباطبايی نژاد،نماينده ولی فقيه و امام جمعه اصفهان،

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اصفهان، آيت‌الله سيديوسف طباطبايی‌نژاد، نماينده ولي فقيه و امام جمعه اصفهان، در خطبه‌های نماز جمعه اين هفته اصفهان با اشاره به فرارسيدن سالروز ارتش جمهوری اسلامی ايران، گفت: نيروهای ارتش جمهوری اسلامی ايران در كنار سپاه و بسيج در جنگ هشت ساله كه همه دنيا پشتيبان دشمن بودند، حماسه تاريخی خلق كردند و نگذاشتند يك وجب از خاك ايران اسلامی از دست برود.


وی با اشاره به نام‌گذاری 29 فروردين‌ماه به عنوان روز ارتش جمهوری اسلامی ايران، اظهار كرد: نيروهای ارتش در روزی كه به فرمان حضرت امام(ره) قرار شد برای پيوستن به صفوف مردم، در خيابان‌ها رژه بروند مورد استقبال مردم قرار گرفتند.


امام جمعه اصفهان با اشاره به اينكه ارتش در زمان رژيم طاغوت نيز از نيروهای مومن و انقلابی برخوردار بود، تصريح كرد: در همان زمان بسياری از نيروهای ارتش بنا به دستور حضرت امام(ره) برای پيوستن به مردم و انقلاب اسلامی، پادگان‌ها و محل كار خود را ترك كردند.


وی با بيان اينكه ارتش در پيروزی انقلاب اسلامی تأثير بسيار مهمی داشت، تصريح كرد: با بيعت همافران با امام خمينی(ره) رهبر كبير انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی نقش مهمی در پيروزی و استمرار نظام جمهوری اسلامی ايفا كرد.


آيت‌الله طباطبايی‌نژاد با بيان اينكه ارتش جمهوری اسلامی از آن زمان تاكنون بيعت خود با رهبری و انقلاب اسلامی را حفظ كرده است، افزود: اعتقاد و علاقه نيروهای ارتش به نظام جمهوری اسلامی روز به روز بيشتر شده است.


عضو مجلس خبرگان رهبري همچنين به وقوع زلزله در استان بوشهر اشاره كرد و از مردم خواست برای كمك به زلزله زدگان در كنار دولتمردان اقدام و تلاش كنند.


امام جمعه اصفهان سالگرد تأسيس بنياد مسكن انقلاب اسلامی به دستور حضرت امام(ره) را گرامی داشت و گفت: اين بنياد خدمات فراوانی را به مردم نيازمند و ساخت و ساز مسكن در روستاها انجام داده است.


وی با اشاره به اينكه حساب 100 امام بنا به فرمان امام خمينی(ره) برای كمك به بنياد و ساخت مسكن برای نيازمندان راه‌اندازی شد، از مردم خواست تا از طريق اين حساب به مسكن‌‌سازی برای نيازمندان در كشور كمك كنند.


آيت‌الله طباطبايی‌نژاد همچنين فرارسيدن سالروز شهادت حضرت زهرا (س) را تسليت گفت و افزود: بانوان ما بايد دنباله رو اين بانوی گرانقدر اسلام باشند؛ همانگونه كه زمان تولد، وفات و قبر حضرت زهرا(س) مجهول مانده است، قدر اين بانوی بزرگ اسلام نيز ناشناخته باقی مانده است.


امام جمعه اصفهان با اشاره به بياناتی از بنيانگذار كبير انقلاب اسلامی در وصف حضرت زهرا(س)، تأكيد كرد: تمام كمالات انسانی در اين بانوی بزرگ اسلام بود.


وی با بيان اينكه حضرت زهرا (س) در مهر و عطوفت، همسرداری و تربيت فرزندان همچنين حمايت از ولايت و امامت نمونه زنان عالم است، اظهار كرد: بانوان و دختران ما نيز در رفتار و فعاليت اجتماعی خود بايد دنباله رو اين شخصيت بزرگ اسلام باشند.

captcha