کد خبر: 1211910
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
حجازی

تدوین طب‌الرضا(ع) و طب‌الباقر(ع) نشانه اهتمام اسلام به بهداشت است

رئيس دانشگاه علوم پزشكی قم، گفت در طب دانشمندان مسلمان همچون طب‌الرضا(ع) و امام باقر(ع) بر پيشگيری از بيماری بسيار تأكيد شده است و تدوین این دو نشانه اهمیت اسلام به بهداشت زندگی است.


گروه اجتماعی: رئيس دانشگاه علوم پزشكی قم، گفت: در طب دانشمندان مسلمان همچون طب‌الرضا(ع) و امام باقر(ع) بر پيشگيری از بيماری بسيار تأكيد شده است و تدوین این دو نشانه اهمیت اسلام به بهداشت زندگی است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، شمس‌الدين حجازی، رئيس دانشگاه علوم پزشكی قم 23 فروردين‌ماه در سخنرانی پيش از خطبه‌های نماز جمعه بخش سلفچگان ضمن تسليت به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)، اظهار كرد: از 18 تا 24 فروردين‌ماه هفته سلامت جمهوری اسلامی است كه در برخی كشورهای ديگر دنيا نيز همين ايام به عنوان روز سلامت شناخته می‌شود.


وی با اشاره به انتخاب شعار سازمان جهانی بهداشت با عنوان كنترل فشار خون تصريح كرد: در كشور ايران حدود 12 ميليون نفر از اين بيماری مزمن و بی سر و صدا رنج می‌برند.


رئيس دانشگاه علوم پزشكی قم با تشريح علائم بيماری فشار خون گفت: اين بيماری تا وقتی به مراحل انتهايی نرسد علائم خاصی ندارد اما سكته قلبی و مغزی، عوارض كليوی و نابينايی از مهم‌ترين عوارض اين بيماری است.


حجازی با اشاره به توصيه‌های بهداشتی اسلام و قرآن اضافه كرد: در طب دانشمندان مسلمان همچون طب‌الرضا(ع) و امام باقر(ع) بر پيشگيری از بيماری بسيار تأكيد شده است.


حجازی با اشاره به احداث مركز بهداشتی درمانی سلفچگان اظهار كرد: در حال جلب نظر يكی از خيرين هستيم تا احداث اين مركز بهداشتی و درمانی را برعهده بگيرد و اميدواريم با مساعد شدن شرايط در ماه‌های آتی سال جاری شاهد افتتاح اين مركز باشيم.


رئيس دانشگاه علوم پزشكی قم با اشاره به ديدار با مراجع عظام تقليد گفت: مراجع عظام تقليد و مقام معظم رهبری در رعايت مسائل بهداشتی و پزشكی اسوه و الگوی بی‌بديل جامعه هستند.


وی تصريح كرد: بزرگان دينی به ورزش و تغذيه خود توجه دقيقی داشته و اين مسئله موجب شده كه از نظر سلامت جسمانی در وضعيت قرار داشته باشند.

captcha