کد خبر: 1212232
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۳
27 فروردین؛

45 دانش آموز لرستانی به حج مشرف می شوند

معاون پرورشی و فرهنگی اداره كل آموزش و پرورش استان لرستان از اعزام 45 دانش آموز اين استان به سرزمين وحی در 27 فروردین ماه امسال خبر داد.


گروه اجتماعی: معاون پرورشی و فرهنگی اداره كل آموزش و پرورش استان لرستان از اعزام 45 دانش آموز اين استان به سرزمين وحی در 27 فروردین ماه امسال خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه لرستان، علی قربانی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره كل آموزش و پرورش استان لرستان روز شنبه، 24 فروردین از اعزام 45 دانش آموز اين استان به سرزمين وحی خبر داد و افزود: 45 دانش آموز از نخبگان علمی، فرهنگی، قرآنی و ورزشی 27 فروردين ماه سالجاری به سرزمين وحی مشرف می شوند.


وی بيان داشت: اين دانش آموزان از بين سه هزار دانش آموز واجد شرايط و بعد از كسب نمره قبولی در آزمون و سپری كردن كلاسهای آموزشی به مدينه منوره و مكه مكرمه اعزام می شوند.


معاون پرورشی و فرهنگی اداره كل آموزش و پرورش استان لرستان با اشاره به اهداف اعزام دانش آموزان به سرزمين وحی، افزود: هدف از اين اعزام، تقويت بنيه اعتقادی و آشنايی دانش آموزان با احكام عملی اسلام است.

captcha